Care sunt avantajele soluțiilor inteligente de montare și agățare?

Gândul că trebuie să montezi ceva prin casă sau să-l fixezi pe perete poate fi îngrozitor dacă nu ai uneltele potrivite. Tocmai ți-ai cumpărat o nouă oglindă și ești nerăbdător să o pui pe perete, dar n-ai cuie sau uneltele necesare pentru asta. Așa că fie mergi la magazin să cumperi ce ai nevoie sau mai aștepți. Poate fi neplăcut sau frustrant chiar. Dar, ce-ai zice dacă ți-am spune că există soluția care să te lipsească de trusa de unelte și de găurile inestetice? 

Astăzi discutăm despre soluțiile inteligente de montare și agățare, care vor deveni rapid cele mai bune prietene ale tale și nu te vei lipsi de ele niciodată. În acest articol vei afla ce și care sunt soluțiile acestea, cum te pot ajuta și care sunt avantajele lor.

Care sunt soluțiile inteligente de montare și agățare? 

Montarea obiectelor prin casă cu cuie și ciocane este de domeniul trecutului. Acum există opțiuni mult mai avantajoase, estetice și cu siguranță mai rapide. Soluțiile pentru montare și agatare tablouri fara gauri sunt exact pentru ce le spune numele. Acestea te vor ajuta să montezi și să agăți diverse obiecte prin casă. Există o gamă complexă de astfel de soluții. Acestea sunt:

  • Cuie adezive
  • Șuruburi cu bandă adezivă
  • Cârlige transparente
  • Benzi de montaj 
  • Fâșii adezive
  • Cârlige adezive
  • Benzi arici Hook&Loop

Cum te pot ajuta soluțiile de montare și agățare?

Soluțiile inteligente de montare și agățare au o denumire foarte sugestivă și cu siguranță ți-ai dat seama la ce te poate ajuta fiecare. Înainte de toate, fiecare din soluțiile de mai sus te vor scăpa de trusa de unelte pentru că principiul lor de funcționare este pe bază de adeziune, și nu găuri. Ceea ce înseamnă că te vei lipsi de găurile inestetice lăsate pe pereți. În plus, soluțiile acestea sunt ușor de aplicat și foarte rapid. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile. 

Care sunt avantajele soluțiilor inteligente de montare și agățare?

Sunt numeroase avantaje pe care le vei avea dacă alegi soluțiile inteligente de montare și agățare în detrimentul celor clasice. În primul rând, cum spuneam mai sus, acestea sunt ușor de aplicat, ceea ce înseamnă că nu-ți vei bate prea tare capul când ai de montat ceva. În al doilea rând, sunt mult mai estetice decât o gaură în perete și nu lasă urme. 

Soluțiile de montare și agățare au un mare avantaj față de orice altceva datorită faptului că sunt detașabile și multe dintre ele chiar reutilizabile. Acest lucru te va scăpa de situațiile în care ai aranjat un obiect pe perete sau pe o anumită suprafață și nu e drept sau exact cum ți-ai fi dorit tu. Acum vei putea să îl rearanjezi, fără alte consecințe. 

Alte două avantaje ale soluțiilor inteligente sunt puterea de susținere pe care o au și faptul că sunt reglabile, ceea ce este de mare ajutor. Așa că, fii fără griji, obiectele odată fixate vor rămâne acolo, în siguranță. 
Descoperă întreaga gamă de soluții inteligente de montare și agățare Tesa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *