Ce ai zice sa primesti cadou pistolul cu bani?

Visul oricarei persoane este acela de a avea succes pe plan financiar, insa desi in viata exista momente si momente, un lucru nu ar trebui sa iti dispara niciodata: simtul umorului. Esti o persoana ce anima orice eveniment si adora sa petreaca pana in zori? Atunci ai nevoie de un produs care sa inveseleasca toti participantii la o zi de nastere, la petrecerea de Craciun sau la o duminica in familie. Mai exact, nu ar trebui sa iti lipseasca un astfel de obiect simpatic si haios.

Pistolul cu bani, de nelipsit la orice petrecere

Sa ploua cu bani, daca tot organizezi o petrece cu toti prietenii tai! Totusi, e bine sa ai asteptari mai realiste. Pistolul aruncator de bani este special conceput pentru a face senzatie in cadrul oricarei petreceri. Stiai ca acest dispozitiv are rolul de a arunca bancnotele in aer? Muzica buna, preparate gustoase si o ploaie de bani! Acestea sunt ingredientele pentru o masa festiva de senzatie.

Motorul pistolului este silentios, ceea ce inseamna ca tot ce vei auzi va fi fosnetul bancnotelor zburatoare. Exista momente in care atmosfera de la un party pare sa devina destul de linistita? Nici o problema! Atunci este clipa perfecta in care sa “iti scoti arma din dotare” si sa duci distractia la un alt nivel. Banii vor zbura in aer la fel de rapid cum se intampla si cand pleaca sotia ta la shopping.

Bineinteles, aceasta este doar o gluma. Insa ceea ce este adevarat este faptul ca pistolul cu bani face parte din categoria obiectelor amuzante, ce aduc zambetul pe buze tuturor invitatilor unei petreceri.

Un cadou funny pentru sarbatorilor de iarna

Cu siguranta te-ai gandit deja la lista de cadouri haioase de Craciun. Cu fiecare zi ce trece in calendar, sarbatorile de iarna se apropie si mai mult. Denumit simbolic drept “cea mai frumoasa perioada a anului”, Craciunul este acel moment in oricine ar trebui sa primeasca un cadou, de la mic, la mare. Jucariile nu sunt destinate doar copiilor, ci pot reprezenta o idee foarte buna si in cazul adultilor de orice varsta.

Poti folosi pistolul cu bani si cu bancnote adevarate, daca iti doresti sa ai parte de un adevarat spectacol. Avand in componenta plastic, pistolul poate fi scapat pe jos fara a exista riscul ca se poate deteriora cu usurinta. Doar atunci cand petreci nu esti foarte atent la detalii, nu-i asa?

Urmeaza cat de curand si Revelionul, iar daca alegi sa petreci chiar in confortul propriei locuinte, asigura-te ca vei avea parte de clipe memorabile in compania celor mai dragi persoane din viata ta. Poti incheia anul intr-o maniera unica, gratie pistolului cu bani. Intra in noul an cu belsug si imprastie bancnotele in toate camerele!

Daruieste-i barbatului din viata ta un dar inspirat

Este cunoscuta deja pasiunea domnilor pentru umor, iar la fiecare petrecere obisnuiesc sa se distreze pe cinste. Fie ca este vorba despre partener, colegul de la munca sau chiar seful tau, il poti impresiona cu un articol pe cat de funny, pe atat de original. Cine s-ar astepta sa primeasca in dar un pistol cu bani? Uita de alegerile clasice si opteaza pentru un cadou pentru barbati cu adevarat creativ. Acolo unde este umor si voie buna, parca totul merge din ce in ce mai bine. Si din punct de vedere estetic, pistolul vine intr-o frumoasa nuanta de rosu, ceea ce inseamna ca se va potrivi perfect in raport cu tematica festiva a Craciunului. Cine stie, poate bancnotele il vor convinge si pe Mos Craciun sa iti viziteze locuinta in noaptea magica din an.

Asadar, pistolul cu bani de la MindBlower.ro este o idee de cadou inspirata, daca ar fi sa tii cont de ultimele tendinte in materie de daruri. Fie ca achizitionezi pentru tine o “Super Gun” sau vrei sa intri in gratiile altor persoane, vei observa ca ai luat cea mai buna decizie. Sa aduci fericire si voie buna este cea mai simpla cale prin care iti poti arata sentimentele fata de cei din jur, iar darurile reprezinta mai mult decat niste simple produse, ele au o mare valoare spirituala. Nu uita, gesturile mici fac diferenta, deci acorda importanta cadourilor pe care urmeaza sa le cumperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *