Ce este liposuctia vaser?

Un numar din ce in ce mai mare de persoane au in vedere aceasta liposuctie vaser, ea fiind o procedura foarte cunoscuta in ziua de azi. Datorita evolutiei rapide a chirurgiei estetice, liposuctia a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata. Aceasta este o operatie de indepartare a grasimii, ea fiind o tehnica care nu afecteaza tesutul pielii.

Ce este aceasta liposuctie vaser?

Una dintre intrebarile cele mai comune legate de aceasta liposuctie vaser Bucuresti este ce este ea si care sunt beneficiile pe care le poate aduce. Aceasta intrebare vine de la persoanele care ewrau interesate de o procedura de liposuctie. Aceasta tehnica este una care se bazeaza pe undele sonore, ea vizand doar grasimea dintr-un anumit loc. Acesta este motivul pentru care in timpul operatiei nu apar si deteriorari ale tesuturilor. O astfel de interventie este asadar apreciata pentru eficienta pe care o ofera.

Fiind o tehnica avansata de indepartare a grasimilor, aceasta liposuctie vaser se foloseste de puterea oferita de undele sonore. Grasimea este in acest fel indepartata din corp fara a mai deteriora regiunile, dar si tesuturile, ea concentrandu-se asupra tesuturilor adipoase. Ea poate indeparta tesuturile adipoase care nu pot fi indepartate chirurgical din corp. Principiul acestei tehnici este ca grasimea corporala este descompusa de undele sonore ultrasonice, eas fiind scoasa din corp. Grasimea luata cu aceasta metoda poate fi usor utilizata in alta parte a corpului pentru ca celulele sunt indepartate fara traume atunci cand are loc aceasta procedura.

Liposuctia vaser poate fi aplicata oricui, atat barbatilor, cat si femeilor, ea fiind aplicata asupra intregii zone ale corpului. Ea se aplica la nivelul abdomenului, gambei, sanului, soldului, taliei si sub sutiene la femei. Ea nu trebuie totusi privita ca o interventie chirurgicala pentru slabire pentru ca straturile grase nu pot fi distruse sau eliminate din corp. Ea reuseste sa creeze un aspect echilibrat in estetica corpului, grasimile fiind eliminate.

Aceasta operatie este realziata de specialistii in domeniul liposuctiei vaserului. Ea se efectueaza in sali de operatie complet echipate dupa examinarea preliminara. Dureera este aproape neexperimentata in zilele urmatoare interventiei chirurgicale. In acelasi timp, nu apar nici leziuni ale tesuturilor, iar edemul este unul foarte rar. Pacientul se poate intoarce imediat la viata sa de zi cu zi. In aceasta operatie, undele sonore sunt aplicate inciziilor cu dizolvare tumescenta, iar tesuturile adipoase sunt lichefiate in grupuri. Tesuturile adipoase sunt indepartate din corp prin vid, iar in timpul aplicarii, procesul de modelare este si el realizat cu o foarte mare grija, astfel incat totul sa arate cat mai estetic.

O astfel de interventie dureaza maxim 4 ore, ea fiind realizata sub anestezie generala. Interventia necesita doar o noapte, iar a doua zi puteti fi externati. Un alt avantaj major al acestei interventii este faptul ca grasimea este indepartata in cel mai scurt timp, iar sangerarea este minima. Acest lucru inseamna ca pacientul se poate ridica in cel mai scurt timp si isi poate relua si activiattile de zi cu zi la fel de rapid, interventia fiind una de succes. Informatii utile despre liposuctie vaser: https://www.marhaba-aesthetic.ro/servicii/liposuctie-vaser-pro-hd/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *