Cele mai utile accesorii pentru cuptoarele dintr-o bucatarie profesionala

Cuptoarele pot fi considerate „centrele gravitationale” dintr-o bucatarie profesionala, intrucat, pe langa abilitatile si know-how-ul chefilor, ele contribuie cel mai mult la prepararea efectiva a felurilor de mancare si, pe cale de consecinta, la profiturile si succesul business-ului dumneavoastra din domeniul ospitalitatii.

Totusi, pentru ca acestea sa functioneze si sa poata fi utilizate la potentialul maxim, va fi nevoie sa achizitionati si cateva accesorii utile pentru ele. Un furnizor de incredere pentru industria HoReCa si cu o experienta indelungata pe piata, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia in restaurantele de top din Romania inca din anul 1992, pune la dispozitia clientilor sai numeroase astfel de produse.

Indiferent ca vorbim despre restaurante, cantine, autoserviri sau unitati de tip fast food, accesoriile pentru cuptoarele de bucatarie profesionala de la Fresco Expert sunt gandite pentru a oferi gradul maxim de igiena si siguranta posibile. Ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, ceea ce le garanteaza fiabilitatea, usurinta in utilizare, performantele si, nu in ultimul rand, durata indelungata de viata. Asta inseamna ca nu va fi nevoie de interventii repetate pentru reparatii si mentenanta.

Fara alte introduceri, iata cateva exemple de asemenea produse, alaturi de principalele lor caracteristici si specificatii tehnice:

Hota cu condensare pentru cuptoare electrice 6 si 10 GN (cod 922723)

Acest echipament util in orice bucatarie profesionala este construit din otel inoxidabil si dotat cu dispozitiv de condensare a aburului, filtre labirint (pozitionate in fata), filtru de condens si separator de picaturi suplimentare. Ventilatorul incorporat controleaza automat capacitatea aerului, in conformitate cu cantitatea de abur produsa. Alimentare electrica, dimensiuni 87.5x107x47.2 cm, greutate 0.4 kg;

Separator de grasimi, capacitate 132 de litri (cod GGZ0005/W)

Un alt produs care isi dovedeste utilitatea in orice bucatarie profesionala, aditional cuptorului, il reprezinta separatorul manual de grasimi, care se asigura ca acestea nu ajung in canalizare. Usor de instalat si de intretinut, acesta este realizat din otel inoxidabil si dotat cu sita si sifon integrate, etansare EPDM pentru miros, capac cu cleme si robinete de intrare/iesire DN 50. Dimensiuni 90x54x62.9 cm, greutate 65 kg;

Unitate de control pentru reglarea temperaturii cuptoarelor de pizza cu lemne (cod CONTROLUNIT)

Acest panou de control este destinat gestionarii temperaturilor, in raport cu specificatiile tehnice ale cuptoarelor pe lemne. Modelul de fata, intuitiv de utilizat, previne arderea pizzelor si garanteaza gatirea consecventa pe tot parcursul zilei de lucru, precum si economii importante de combustibil. Alimentare electrica, greutate 1.5 kg;

Afumatoare pentru cuptoarele longitudinale si transversale (cod 922338)

Nu in ultimul rand, intr-o bucatarie profesionala isi va gasi locul, atat la propriu, cat si la figurat, acest produs destinat afumarii pestelui, porcului, pasarilor, carnii de vita, branzei, painii si legumelor (folosind chips-uri din lemn, condimente uscate etc.). Afumatoarea este ideala pentru gatit la temperaturi scazute, cu un plus de aroma, iar cantitatea de fum produsa poate fi ajustata.

In concluzie, acum stiti atat de ce, cat mai ales de unde sa achizitionati cele mai folositoare accesorii pentru cuptoarele din bucataria localului dumneavoastra, fie ca vorbim despre unitati gastronomice de convectie, cuptoare cu aburi, de patiserie, pizza etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *