Comunicat: Proiect DIGITAL OK ÎN SECTORUL 3 – București

Asociaţia Umanitară Tadeu, în parteneriat cu Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, desfășoară proiectul Digital OK ÎN SECTORUL 3, un proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, dedicat tinerilor, prin care ne propunem să învățăm copiii cum să utilizeze uneltele social-media în mod sănătos, să discearnă informația de pe internet și să o folosească în mod inteligent.

În cadrul proiectului, care se desfășoară în perioada octombrie-noiembrie, ne vom adresa copiilor și adolescenților, cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, prin intermediul unor activități creative pentru dobândirea competențelor necesare obținerii stării de bine digitală (digital wellbeing).

Prin activitățile din proiect vom oferi utilizatorilor metodele și instrumente practice prin care să se poată bucura de avantajele inovației tehnologice dar, în același timp, să conștientizeze, să identifice, să controleze și să minimizeze sau chiar să izoleze efectele negative, așa cum sunt descrise cu ajutorul unor noi abordări științifice de graniță, precum antropologia digitală, psihologia internetului sau sociologia tehnologiei.

Proiectul va cuprinde chestionare de lucru și workskop-uri cu copiii. Conferințele vor fi susținute de Robert Similea, expert Antropologie Digitală și Sociologie.

La final, toți participanții vor primi materiale de informare și diplome de participare.

Pentru participarea în cadrul proiectului, ne puteți contacta la numărul de telefon 0730.440.356.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *