Cum iti alegi inteligent firma de mutari mobila

Daca vine vorba de mutat, ai nevoie de o firma de mutari mobila de incredere, iar acest lucru e dificil de ales deoarece exista foarte multe firme de mutari.

In acest articol iti detaliez 3 criterii dupa care sa alegi firma de mutari mobila corecta.

Recenzii de la utilizatori

O firma de mutari mobila serioasa sigur are o pagina de recenzii unde clientii isi pot spune parerea, verifica acest lucru pe google sau pe site-ul firmei de mutari si in functie de acestea te poti decide daca e alegerea corecta. BIneinteles, recenziile trebuie sa fie si bune. De multe ori firmele care au recenzii proaste sterg acea pagina, deci trebuie sa ai grija, daca nu exista loc unde sa lasi recenzii e bine sa o eviti.

Asigurare de marfa

Orice firma serioasa de mutari mobila are asigurare pentru bunurile tale, daca se intampla ceva cu bunurile tale, asigurarea trebuie sa achite contravaloarea lor. Afla daca firma are asigurare si daca nu, nu o alege, in caz contrar ramai cu paguba.

Personalul

O firma de mutari serioasa are angajati seriosi, prin urmare din simpla conversatie cu acestia ar trebui sa-ti dai seama ce fel de oameni sunt, din pacate apar tot mai multe persoane demne de personajul “dorel” care ofera servicii, si de acestia trebuie sa fugi.

Sunt foarte multe firme de mutari in tara, am avut o intamplare acum vreo 2 ani unde ne-am dus ca a 2-a firma, chemata de clienti pentru ca au ales o firma care pur si simplu au ajuns la fata locului cu o duba ce nu avea anvelope de iarna bune si pur si simplu nu putea sa plece cu transportul de la locatia clientului. De astfel de firme trebuie sa ne ferim” – Alexandru, director MASTERMOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *