Cum recunosti un vestiar metalic premium si de ce ai nevoie de unul chiar acum?

Pentru a face performanta ca patron, angajat sau freelancer, e necesar sa acorzi atentie tuturor detaliilor. Este vorba inclusiv despre o buna organizare a spatiului de lucru si despre certitudinea faptului ca documentele detinute si orice alte obiecte de valoare sunt depozitate in cele mai bune conditii.

vestiar metalic

Caracteristicile unui vestiar metalic de calitate premium

Un obiect de mobilier de calitate poate fi recunoscut in functie de cateva caracteristici fundamentale. Cei mai multi utilizatori sunt interesati ca produsul pe care il achizitioneaza sa aiba urmatoarele calitati:

• sa fie fabricat dintr-un material robust si durabil, precum tabla de otel de inalta calitate. Astfel, vor avea garantia rezistentei pe termen lung chiar si in conditii de utilizare intensa, fara a se teme ca va fi afectat de lovituri, de schimbari de temperatura sau de intrarea accidentala in contact cu diferite substante;

• sa beneficieze de o finisare si de o vopsire care sa completeze si sa amplifice calitatile metalului. Sunt recomandate in special modelele de vestiar metalic vopsite in camp electrostatic, care datorita acestui fapt beneficiaza de un plus de protectie impotriva zgarieturilor, a coroziunii si a oricarui alt tip de deteriorari;

• sa fie dotat cu usi rezistente si cu un sistem de inchidere capabil sa garanteze siguranta deplina a documentelor si a produselor depozitate in interior. Foarte solide se dovedesc usile ranforsate pe interior cu un profil metalic care le asigura intarirea si robustetea si prevazute cu o incuietoare de tip cilindric, dotata cu doua chei pentru fiecare usa;

• sa fie disponibil in mai multe forme si dimensiuni si sa beneficieze de posibilitati multiple de personalizare. Modelele de vestiar metalic aflate in oferta magazinului online www.viamond.ro au latimea cuprinsa intre 300 si 1.200 de milimetri, adancimea variaza de la 200 la 800 de milimetri, iar inaltimea porneste de la 720 si poate sa ajunga la 2.200 de milimetri. In plus, pentru mai multe modele este posibila dotarea cu polite suplimentare sau vopsirea in diferite variante de culoare;

• sa beneficieze de certificari si de garantii recunoscute pe plan national si international. Produsele premium au, in general, urmatoarele certificari: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Healthand Safety Management.

Cele mai apreciate modele de vestiar metalic

Numerosi clienti se declara multumiti de un produs premium dotat cu o usa vopsita in albastru sl cu corpul de culoare gri. Are greutatea de numai 17 kilograme si urmatoarele dimensiuni: latimea de 300 de milimetri, adancimea de 450 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri. Este dotat cu polita in partea superioara, cu bara pentru umerase, carlig atasabil pentru haine pe usa interioara si suport pentru eticheta nominala.

Un alt produs Premium este dotat cu 6 usi prevazute cu oglinda individuala si avand urmatoarele dimensiuni: latime de 1.000 de milimetri, adancime de 350 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Greutatea este de 45 de kilograme. Beneficiaza de inchidere cu butuc cilindric, cu doua chei pentru fiecare usa.

Verifica oferta magazinului online Viamond.ro si vei descoperi, fara indoiala, modelul de vestiar metalic premium de care ai nevoie chiar acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *