Cum sa iti alegi primul tatuaj?

Multi dintre noi avem in plan sa ne facem macar un tatuaj, dar bineinteles, nu toti suntem hotarati cum ar trebui sa arate acesta si ce ne dorim cu exactitate. Bineinteles, ideea de a avea un tatuaj este, cel mai des, reprezentata de dorinta de a avea pe corpul nostru un desen artistic care pentru noi inseamna ceva. Pe de alta parte, pentru unele persoane, dorinta de a-si face un tatuaj apare datorita faptului ca sunt atrasi de aceasta arta, iubesc astfel de desene si simt ca li se potrivesc. Nu intotdeauna tatuajele sunt reprezentative, ci pentru unele persoane acestea sunt pur si simplu desene care le-au atras privirile si ii fac fericiti avandu-le la randul lor. 

Indiferent de faptul ca tuatuajul ales ne reprezinta intr-un anumit fel sau nu, cel mai important este sa ne asiguram ca acesta este pe placul nostru si ca nu vom regreta ulterior faptul ca il avem. In mod clar, atunci cand ne hotaram ca dorim sa avem primul nostru tatuaj, important este sa alegem un model care sa ne incante cu adevarat, dar si un tatuator care stie sa ofere calitate, ci nu doar cantitate. In mod clar, daca vom alege sa ne facem primul tatuaj intr-un loc nu tocmai ok, fara dar si poate, nu ne vom mai dori sa ne facem si un al doilea tatuaj, ci pur si simplu vom ramane dezamagiti atat de serviciile la care am apelat, ci si de concept in sine. 

Alegerea salonului pentru primul tatuaj

In ceea ce tine de salonul ideal la care este indicat sa mergem, fara dar si poate, acesta nu trebuie sa fie ales in pripa, ci trebuie cautat cu atentie, fara a ne arunca cu capul inainte in primul salon pe care il gasim. Totusi, un tatuaj nu este un simplu desen, ci acesta ar trebui sa fie un desen artistic, iar cel mai important aspect este reprezentat de faptul ca acest desen se va regasi in permanenta pe corpul nostru, ceea ce nu este deloc de neglijat. In materie de tatuaj ideal, idealul este reprezentat de acel tatuaj care pe noi ne inspira, iar in cazul in care nu avem deja o idee, daca vom alege un salon profesional, fara dar si poate, acestia ne pot indruma si ne pot oferi sfaturi utile pentru a face alegerea corecta, cea care se pliaza cel mai bine pe stilul si dorintele noastre. 

Un tatuaj calitativ nu este reprezentat doar de un desen frumos, ci de o tehnica bine aplicata, de un mediu de lucru bine sterilizat, iar asta datorita faptului ca nu dorim sa avem probleme in urma unei astfel de experiente. In mod evident, atunci cand mergem sa ne facem un tatuaj, ne putem confrunta si cu anumite riscuri, dar un salon care se respecta nu ne va supune unor astfel de pericole, ci din contra, vor lucra foarte atent, intr-un mediu protejat si ideal. 

Un salon care respecta toate cerintele despre care vorbeam si care reuseste sa satisfaca constant dorintele clientilor este reprezentat de salonul lui Danny Romano, un tanar artist care a inteles de la inceput ca un tatuaj nu este doar un desen, ci in spatele unuia sta munca, motivatie, devotament, dar si un spirit artistic pe care il dezvolti dupa ani de munca si studiu intens. 

Cum reuseste Danny Romano sa atraga zeci de clienti?

Bineinteles, probabil ca intrebati cum reuseste Danny Romano sa atraga un numar atat de mare de clienti si cum poate sa ii multumeasca pe toti. Ei bine, raspunsul este unul simplu si este reprezentat de faptul ca Danny se implica trup si suflet in activitatea pe care o desfasoara. Poate ca pare a fi o expresie exagerata, dar nu este deloc asa, iar asta deoarece tanarul tatuator reuseste sa inteleaga atat nevoile clientilor, cat si stie sa puna in aplicare cele mai moderne tehnici in ceea ce tine de tatuaje. 

Pentru un astfel de artist este extrem de important sa intelegi nevoia clientului, dar si sentimentele care-l incearca pe acesta atunci cand paseste pentru prima data intr-un salon de tatuaje. Daca-i oferi siguranta acelui client si incerci sa-i intelegi dorinta in privinta primului tatuaj, clientul respectiv va reveni curand in acelasi salon pentru alte tatuaje la care a visat.

Aveti nevoie de un tatuator cu experienta, mai ales daca sunteti la primul desen pe corp. Recomandarea noastra este Danny Romano atat pentru experienta sa, cat si pentru pasiunea si implicarea sa in fiecare desen pe corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *