De ce să alegi cârlige adezive în locul celor clasice?

Cu toții ne dorim să ne aranjăm casa după bunul plac. Ceea ce implică, de multe ori, agățarea diferitelor obiecte decorative pe pereți sau chiar a pieselor de mobilier suspendate. Primul lucru la care te gândești când ești în situația asta este dacă ai sau nu uneltele necesare pentru această activitate. 

Agățarea obiectelor prin casă necesită, pe lângă clasicele unelte, cuie, cârlige sau alte elemente care sunt de multe ori inestetice. Într-o lume ideală ai putea aranja obiectele prin casă fără să te gândești la urmele pe care acestea le lasă pe pereți. Vestea bună este că acum nu mai trebuie să visezi la o lume ideală, pentru că există soluții moderne care nu afectează aspectul pereților tăi.

Dacă ți-am atras atenția, atunci acest articol este pentru tine. Vom discuta despre alternativele existente pentru agățarea obiectelor și a pieselor de mobilier. Și nu orice alternative, ci soluții estetice pentru ca tu să îți poți decora și redecora casa exact cum îți dorești. Citește în continuare și vei afla de ce să alegi cârlige adezive în locul celor clasice. 

Transparent and nearly invisible adhesive hooks for mounting decorative objects on windows or mirrors.

Cârlige adezive vs cârlige clasice

Cu siguranță ai folosit de multe ori cârlige pentru agățarea lucrurilor pe pereți. Din păcate, ai fost nevoit să folosești burghiul, dibluri de perete sau cuie. Ce au toate acestea în comun? Lasă găuri. Lucru care este extrem de inestetic. Mai ales când vrei să redecorezi și observi câte găuri ai în pereți. Pentru a evita acest lucru, cârligele adezive îți vin în ajutor.

Cum funcționează cârligele adezive? 

Cârligele adezive funcționează cu cea mai modernă tehnologie adezivă, Powerstrips, au o multitudine de aplicații și pot fi montate în doar câțiva pași. Pentru ca aceste cârligele adezive să își dezvolte puterea maximă de lipire, în schimb, trebuie să urmezi cu atenție instrucțiunile. O nimica toată credem noi, față de utilizarea uneltelor pentru a fixa două, trei obiecte pe perete. 

Cârligele adezive sunt estetice, ușor de folosit și se fixează extrem de rapid. Am uitat să menționăm cea mai bună parte. Cârligele adezive sunt reutilizabile. Te poți răzgândi de câte ori dorești la locul în care ai fixat un obiect, fără frica că va rămâne o gaură în perete.

Cât de rezistente sunt cârligele adezive?

Totul sună prea frumos să fie adevărat, așa-i? Este de înțeles dacă ai dubii cu privire la rezistența acestor cârlige adezive. Oare chiar funcționează? Chiar stau pe perete? Răspunsul simplu și evident este da, cârligele adezive sunt rezistente, versatile și pot fi aplicate pe numeroase suprafețe. Există și cârlige rezistente la apă, perfecte pentru montarea lor în baie. Niciodată nu știi când ai nevoie de un cârlig pentru a-ți agăța prosopul sau halatul de baie. Cârligele transparente au numeroase alte întrebuințări. 

Dacă nu te-ai convins că poți renunța la ideea de a găuri pereții și să uiți de cuie sau burghiu, vei găsi pe Tesa toate soluțiile adezive, nu doar cârlige, care îți vor demonstra că se poate o casă fără găuri și cu pereți estetici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *