De ce sa montezi o lustra in living?

Sufrageria este camera unde ne petrecem mare parte din timpul in care suntem acasa. E camera perfecta pentru citit, pentru ascultat muzica, pentru privit la tv, pentru joaca sau chiar pentru un dans in doi, de ce nu. In sufragerie decorul este important, designul interior trebuie gandit cat mai bine de la inceput pentru a avea cat mai multa lumina pe tot parcursul zilei.

Cand lumina de afara nu e suficienta vom avea nevoie de corpuri de iluminat cu led, care sa nu consume foarte mult si sa ne ofere o lumina cat mai apropiata de cea naturala.

O varianta eficienta si interesanta pentru sufragerie este si lustra de living, un corp de iluminat modern si clasic in acelasi timp care asigura lumina perfecta in orice sufragerie de apartament sau de casa.

Lustrele pentru living sunt din diverse materiale, depinde ce fel de decor vrem sa obtine in sufragerie. Le putem alege pe cele din lemn, pe cele din aluminiu sau din plastic, din alte materiale de top speciale pentru lustre. Lustrele se pot pozitiona oriunde in zona tavanului, merg fixate si pe tavane casetate, lumina de la ele va fi suficienta pentru iluminatul intregii incaperi

Cu lustrele pentru living cumparate din magazinele online de profil ne putem bucura de cea mai placuta lumina, LED-urile se aprind si se sting rapid, nu contin mercur, nu se incing, pot avea culori diferite, se schimba usor si au durata de viata foarte mare.

Lustrele sunt mereu la moda, pot inlocui foarte bine orice corpuri suspendate de iluminat, pot avea dimensiuni diferite si doua sau mai multe brate. O lustra de living plasata in mijlocul camerei poate schimba complet atmosfera din sufragerie, bratele pot fi imbracate in materiale deosebite si pot sa se integreze perfect in restul decorului interior.

Culorile pentru lustre sunt si ele diferite, putem sa ne alegem orice fel de nuante si de combinatii de culori, producatorii au incercat sa aduca pe piata o gama variata de lustre pentru toate tipurile de sufragerii.

La alegerea lustrelor pentru living va trebui sa tinem cont de marimea camerei, ele nu trebuie sa fie in contrast cu spatiu avut la dispozitie, de inaltimea camerei, daca sunt prea lungi bratele s-ar putea sa ne lovim foarte usor de ele.

De asemenea, la achizitionarea lustrelor vom fi atenti si la calitatea si rezistenta materialelor din care sunt facute, dar si la becurile care vin cu ea, neaparat sa fie cu tehnologie LED si sa fie cat mai bine realizate. Lustrele moderne au becuri care se inlocuiesc rapid, se monteaza imediat si se pot repara foarte simplu daca apar defectiuni.

Producatorii garanteaza integritatea lor cel putin cativa ani daca sunt folosite corect si montajul e unul profesional, exact in zona in care lustrele pot functiona cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *