Deratizare-PestControl-Bucuresti

Sfaturi practice despre combatarea rozatoarelor in spatii rezidentiale si comerciale. Afla care sunt cele mai populare metode de combatere si ce masuri sunt necesare inainte dar sipa tratamentul de deratizare. Informatii importante de la expertii in deratizare.

PestControl-Bucuresti

De ce este important sa scapi de rozatoare

Majoritatea oamenilor vor fi de acord ca rozatoarele sunt urate si dezgustatoare. Pe langa aspectul lor estetic neplacut, ele pot provoca daune semnificative casei tale. Va sfatuim sa contactati o echipa profesionista de deratizare pentru un control eficient al rozatoarelor, deoarece…

Excrementele de rozatoare sunt bogate in bacterii si germeni care se raspandesc acasa. Urina si saliva soarecilor si sobolanilor vor ajunge inevitabil pe blaturile din bucatarie, pe usile dulapurilor, pe podea – peste tot. Rozatoarele sunt purtatoare de multe boli, inclusiv hantavirus, leptospiroza, coriomeningita limfocitara si salmonella.

Soarecii si sobolanii vor schimba mirosul casei tale. Daca ai o colonie de rozatoare, mirosul poate deveni insuportabil pana la punctul in care casa ta devine nelocuabila. Pe langa mirosul dezgustator, pot provoca astm bronsic, probleme respiratorii si alergii.

Soarecii si sobolanii au dinti ascutiti care roade mobilierul, lemnul si multe altele. Nenorocitii astia roade totul in calea lor, inclusiv cablurile. Acest lucru poate deteriora sistemul electric al casei dvs. si poate provoca un scurtcircuit si incendiu. Permiteti expertilor PestControl Bucuresti in controlul rozatoarelor sa distruga rozatoarele, astfel incat sa nu va faceti griji cu privire la problemele de sanatate si daunele structurale aduse casei dvs.

Ce sa faci dupa tratamentul de deratizare impotriva rozatoarelor

In cazul in care nu mai exista urme de rozatoare si procesele au dat un rezultat pozitiv, asigurati-va ca curatati zonele in care a fost aplicata otrava. Este important sa retineti ca, daca exista chiar si cea mai mica indoiala ca procesele de control al sobolanilor si soarecilor trebuie sa continue din cauza esecului si a rozatoarelor disponibile, otravirea nu este o optiune buna. In cele mai multe cazuri, nalucile actioneaza preventiv si ar trebui sa ramana acolo unde sunt amplasate, in timp ce este cert ca nu mai sunt necesare masuri.

Dezinfectati capcanele, daca exista.

Asigurati-va ca umpleti toate gaurile si golurile, care sunt un fel de usa pentru noii „vizitatori”. Se recomanda umplerea cu un material adecvat pentru a preveni re-muscarea. Sobolanii care au trecut printr-o gaura sunt capabili sa memoreze aceasta cale si este foarte probabil sa incerce din nou daca nu sunt distrusi sau gaurile nu sunt umplute.

Monitorizati starea – verificati periodic daca exista semne noi de rozatoare, gauri prin care sa se strecoare si multe altele.

Nu subestimati buna igiena din incinta – evitati sa lasati mancarea pe mese, blaturi, in cuptor. Aruncati obiectele inutile si aveti grija de curatenie, chiar si la subsol.

Enervant, dar necesar – orice distrugere a  sobolanilor  sau expulzarea  soarecilor  este necesara daca vrem sa fim linistiti cu privire la sanatatea noastra si siguranta celor dragi. In acest fel ne conservam proprietatea, precum si toate mobilierul si obiectele materiale importante pentru noi. Una dintre greselile pe care le puteti face este sa amanati si sa acceptati ca problema poate fi rezolvata de la sine.

Masurile pentru tratarea rozatoarelor nu trebuie amanate! Se inmultesc extrem de repede. Exista o ierarhie stricta pentru sobolani – traiesc in familii, iar fiecare familie are propriul lider, asigurand siguranta intregii familii. Sobolanii locuiesc in teritoriile pentru care lupta. Aceasta ierarhie stricta nu este prezenta in viata soarecilor, ceea ce inseamna ca acestia se pot reproduce necontrolat intr-o anumita zona. Rozatoarele mentionate de multe ori   sunt atat de rezistente, puternice si rapide, si totusi inteligente, incat sunt o provocare pentru oricine indrazneste sa le infrunte singur. Activ in toate anotimpurile,  soareci  si  sobolani insidiosi ne deranjeaza mai ales toamna si iarna, cand cauta adapost pentru a se ascunde in zilele reci. Nu sunt bineveniti nicaieri, dar gasesc mancare si conditii bune aproape peste tot!

Desi suna infricosator, conceptul   de control al rozatoarelor este asociat cu imbunatatirea stilului de viata si neutralizarea  rozatoarelor care reprezinta o amenintare pentru noi toti. Masurile intempestive pot duce la dimensiuni si mai grave ale cazului.

Nu cadea in capcana rozatoarelor, ai incredere intr-o companie pentru controlul rozatoarelor si uita de existenta  soarecilor  si  sobolanilor . Exista mult mai multe lucruri frumoase si placute pe care sa te concentrezi!

Pe langa serviciile de deratizare oferim si alte tipuri de servicii despre care poti citi aici si aici

Cum ne gasiti:

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

Pozitia noastra pe harta din Bucuresti:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *