Filme cu actori celebri, in iulie la Filmcafe

În ultimele zile din iulie, Filmcafe te îmbie la producții de mare succes, cu Tom Cruise, Nicole Kidman, Patrick Swayze și Eddie Murphy în rolurile principale.

Joi, 28 iulie, de la ora 22:00, pe Filmcafe este difuzat „Cu ochii larg închiși” („Eyes Wide Shut”), ultima producție regizată de monstrul sacru al cinematografiei Stanley Kubrick, care s-a lansat în cinematografe la câteva săptămâni după moartea acestuia. Tom Cruise și Nicole Kidman – la vremea aceea unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood – interpretează tot un cuplu în acest film, dar un cuplu cu probleme: cei doi s-au obișnuit unul cu celălalt și pasiunea a cam dispărut, la fel ca viața lor sexuală.

După ce Alice (Kidman) îi povestește despre câteva fantezii sexuale încă neîndeplinite, William (Cruise) pornește în oraș pentru o noapte de aventuri cu tentă sexuală. Parcursul lui îl aduce la o petrecere care promite să-i îndeplinească fanteziile, însă are mai multe șanse să îl pună în pericol pe el, soția lui și mariajul lor deja fragil.

De la o relație cu probleme, la o relație care abia începe, cu foarte mult romantism: vineri, 29 iulie, de la ora 17:40, pe Filmcafe puteți revedea „Dans murdar” („Dirty Dancing”), o producție cu Patrick Swayze și Jennifer Grey în rolurile principale. Grey o interpretează pe Baby Houseman, o adolescentă de 17 ani care-și petrece vacanța într-o tabără de vară, alături de familia ei, ca în fiecare an.

Însă, spre deosebire de celelalte vacanțe de vară, de data asta Baby se simte atrasă de instructorul de dans, Johnny Castle (Swayze). Atunci când partenera de dans a lui Johnny, Penny, se decide să întrerupă o sarcină nedorită, Baby va fi inițiată de Johnny în tainele dansului. Și, desigur, în tainele inimii.

Duminică, 31 iulie, de la ora 17:55, Filmcafe vă invită să gustați (de la distanță) „Viața în pușcărie”. Filmul îi are în rolurile principale pe doi dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, Eddie Murphy și Martin Lawrence.

Vorbărețul Rayford Gibson (Murphy) și conservatorul Claude Banks (Lawrence) s-au întâlnit în mod accidental și formează cel mai vesel „cuplu ciudat” de la est de Mississippi, în 1932. O comedie excelentă îmbinată cu situații tragico-comice de excepție în care doi contrabandiști mărunți descoperă adevărate valori ale vieții după ce sunt condamnați pe nedrept la închisoare pe viață, pentru o crimă pe care nu au comis-o. Din dușmani, cei doi devin prieteni pe parcursul a 65 de ani de pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *