Găsește răspunsuri la întrebările tale despre Rennen, companie de transport spre Germania

Știm cu toții cât de neplăcut este să nu ai la îndemână un autoturism sau orice mijloc de transport, indiferent dacă ai nevoie să transporți un colet sau să călătorești tu însuți spre o altă țară. Deseori suntem puși în situația de a face anumite compromisuri pentru a găsi un mijloc de transport, care nu sunt întotdeauna favorabile.

Atunci când te afli într-o situație similară, apelează cu încredere la compania Rennen pentru a beneficia de cele mai avantajoase servicii de transport public.

Rennen deține peste 10 ani de experiență în domeniul transportului și oferă clienților săi curse săptămânale de maximă siguranță. Ca și viitor client, cu siguranță ai anumite întrebări cu privire la serviciile noastre. De aceea, în cele ce urmează vom răspunde la cele mai importante dintre ele:

Cât de des se efectuează transport pe ruta România – Germania și care sunt zilele săptămânii în care există curse ?

Compania noastră pune la dispoziție masini confortabile pentru transport România -Germania în fiecare săptămână. Zilele în care există curse pot să difere de la o săptămâna la alta, în funcție de numărul clienților.

Care este prețul unei curse din România spre Germania ?

Prețurile care se percep pe o cursă România Germania sau retur variază în funcție de serviciile pe care le punem la dispoziție livrarea de colete din România în Germania, transport persoane sau autoturisme). Pentru a ști cu exactitate prețul pentru fiecare tip de transport, poți accesa pagina de prețuri, vizibilă pe site-ul companiei noastre.

Există un orar conform căruia se fac pauze pe traseu ?

Confortul și siguranța ta sunt prioritare pentru noi. De aceea, rutele noastre includ pauze regulate, în care ai timp suficient pentru a servi masa sau pentru a folosi toaleta.

Cum sunt distribuite locurile în microbuze și autocare ?

În cazul mijloacelor de transport pe care le punem la dispoziție, nu deținem o ordine de ocupare a locurilor. În funcție de ordinea sosirii la mijlocul de transport, fiecare călător este liber să își aleagă locul pe care dorește să îl ocupe.

Care sunt reducerile de călătorie ?

Deoarece reducerile se acordă în funcție de anumite aspecte, acestea pot fi găsite foarte ușor pe pagina companiei noastre, accesând fiecare serviciu în parte.  

Indiferent care ar fi nevoile tale de transport, nu ezita să îți rezervi chiar acum un loc pentru următoarea cursă din cadrul companiei noastre. Vei beneficia de cele mai avantajoase servicii de transport, la prețuri foarte accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *