Ghid cuprinzător pentru planificarea unei petreceri surpriză

Cele mai tari petreceri sunt cele surpriză, la care sunt prezenți toți prietenii noștri. În cazul în care ești sau ai fost unul dintre cei care au beneficiat de un asemenea eveniment, trebuie numaidecât să îți spunem că ești foarte norocos. Atunci când cineva reușește să construiască o asemenea surpriză pentru noi, ar trebui să știm din start că suntem speciali și iubiți de cei de lângă noi. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unei modalități prin care să planifici de unul singur o petrecere surpriză pentru o persoană dragă ție, lucrurile sunt puțin mai complicate decât ți-ai putea imagina. Pe lângă faptul că trebuie să te sincronizezi foarte bine, ai nevoie de anumite elemente materiale prin care să pui totul la punct. Rămâi alături de noi și descoperă, pe parcursul rândurilor următoare, un ghid cuprinzător pentru planificarea unei petreceri surpriză!

your life book
  1. Gândește-te la locația în care petrecerea va avea loc

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere se rezumă la locația în care petrecerea va avea loc. Fie că aceasta se va ține la tine acasă, la un prieten acasă sau într-un local anume, este indicat să te gândești la acest aspect încă de la bun început. Motivul din spate se rezumă la faptul că, plecând de la această variabilă, vei putea să întocmești inclusiv lista de invitați.

  • Notează pe o listă toți invitații care vor participa

Întrucât vorbim despre o petrecere surpriză, lista cu invitați este imperios necesar să rămână ascunsă o lungă perioadă de timp. Tocmai de aceea, imediat ce ai setat locația corespunzătoare, următorul pas este să notezi toți invitații care vor participa și să îi informezi cu privire la intențiile tale. Doar astfel vei avea posibilitatea să te asiguri că aceștia vor putea veni la eveniment fără ca alte programări sau responsabilități să îi facă să își schimbe decizia.

  • Planifică partea de catering

Cu toate că cea mai bună metodă de a face economii, chiar și atunci când vorbim despre o petrecere surpriză, este să cumperi ingrediente și să prepari de unul singur gustările și mesele de la eveniment, o soluție mult mai ușor de folosit se rezumă la catering. În cazul în care apelezi la o firmă cu review-uri pozitive, te vei bucura deopotrivă de preparate delicioase și foarte accesibile la preț. În plus, nu uita să iei în calcul și numărul invitaților, astfel încât să te asiguri că acestea vor ajunge pentru toată lumea.

  • Ia în calcul darul pe care îl vei oferi

Dat fiind faptul că petrecerea surpriză nu este completă în lipsa cadourilor corespunzătoare, ultima, însă, printre cele mai importante etape este să achiziționezi cel mai frumos și ingenios dar. În această categorie intră un tablou digital pe care îl găsești direct pe Your Life Book. Nu doar că va arăta impecabil acasă la sărbătorit, însă acest tip de cadou este original și ușor de integrat.

Fă o bucurie în viața prietenilor tăi pregătindu-le, pentru fiecare în parte, câte o petrecere surpriză de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *