Iarna acesta bea ciocolată caldă cu bezele

Potrivit revistelor culinare, ciocolata consumată dimineața este norma pentru o alimentație sănătoasă, pentru că ciocolata consumată înainte de prânz, oferă organismului o rezervă de energie pentru întreaga zi și fără amenințarea de a se depune pe talie. Prin urmare, să începi ziua cu o ceașcă de ciocolată caldă este ca și cum ți-ai oferi un hormon al fericirii.

În ciocolata caldă se pot adăuga bomboane decorative, bucăți de bezele care prezintă rezistență la căldură și sunt cele mai potrivite pentru ciocolata caldă. După un astfel de adaos la micul dejun, într-o dimineață mohorâtă de iarnă, ziua ta va străluci cu toate culorile curcubeului, deoarece vei primi vigoare și bună dispoziție.

Ciocolata caldă – Savoarea fericirii

Ciocolata caldă are un gust intens care se topește în gură și oferă palatului un gust divin. Consumul de ciocolată era deja cunoscut de incași, mayași și azteci. L-au numit aurul lichid Xocolatl. Nici bunica, nici incașii nu erau îngrijorați de o proporție prea mare de zahăr. Astăzi, totuși, pudrele pentru băuturi care conțin cacao au de obicei o proporție de zahăr de până la 80%. Ciocolata însă, conține ciocolată adevărată și mai puțin zahăr. Ciocolata caldă cu ciocolată adevărată te face fericit. Să te bucuri de lichidul de producere a fericirii nu înseamnă calorii, ci doar satisfacție interioară. Acesta este modul în care ciocolata caldă afectează de fapt corpul și mintea. Inevitabil, trebuie doar să închizi ochii pentru a te bucura de această revelație culinară. Chiar și rețetele foarte simple de ciocolată caldă, te vor bucura și îți vor pune zâmbetul pe buze. Pentru că pentru a bea ciocolată gustoasă nu ai nevoie decât de bezele în culori diferite, bomboane de ciocolată, minibezele pentru decor, bomboane decorative de caramel Toffy, mini bomboane decorative Rainbow și multe altele.

Ciocolata caldă pentru distracție maximă

Pentru distracția maximă cu prietenii sau familia în serile de iarnă, pur și simplu înmulțește rețetele cu numărul de persoane. Bomboanele decorative dau ciocolatei fierbinți acel ceva special, care îi conferă o aromă neobișnuită. Poți bea ciocolată caldă mai ales în zilele reci sau chiar de sărbătorile de iarnă. Pentru cei care preferă să rafineze ciocolata caldă fără nicio dovadă, topingul este alternativa la bomboane decorative. Ca și în cazul cafelei, topingul este ideal și pentru aromatizarea ciocolatei calde. Arome precum ciocolată, caramel, buble gum merg perfect cu ciocolata caldă. 

Ciocolata caldă cu decor de bomboane

Ciocolata caldă în stil american se bucură de un dulce tipic american ca o completare și decor. Bomboanele decorative sunt mici delicii care dau savoare ciocolatei calde. De asemenea, o ceașcă de ciocolată caldă cu decor, este o adevărată sărbătoare pentru palat. Mai ales în preajma Crăciunului, bomboanele decorative stârnesc bucurie în zilele și serile de iarnă. Alături de vin fiert, ciocolata caldă este unul dintre clasicele de Crăciun și îndulcește chiar și cele mai reci zile ale iernii. Când afară este un frig amarnic și nopțile devin din ce în ce mai lungi, orele confortabile la domiciliu sunt exact lucrul potrivit. În zilele reci de iarnă, nu este nimic mai bun decât să te simți confortabil sub o pătură confortabilă pe canapea, în timp ce bei o ciocolată caldă și te încălzești cu cana fierbinte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *