„Inspectorul Gadget” este premiera lunii iulie la Minimax

Începând cu ziua de luni, 10 iulie, cei mici se vor putea bucura de un nou serial: „Inspectorul Gadget”, iar Minimax difuzează episoade în fiecare zi, de la ora 16:00, și în reluare de la ora 22:55. 

Inspectorul Gadget este unul dintre cei mai îndrăgiți detectivi din lume – dar poate nu din aceleași motive ca Sherlock Holmes sau Hercule Poirot. Protagonist al unui serial iconic, de mare succes, din anii ‘80, dar și al unui film de comedie cu Matthew Broderick, apărut în 1999, Inspectorul Gadget este îndrăgit pentru că e puternic și versatil, dar… nu prea deștept, un picuț prea naiv și are tendința să-și rezolve cazurile mai mult din noroc decât din adevărată competență.

Personajul își păstrează caracterul în această nouă versiune a serialului, dar de data asta are parte de o parteneră mult mai descurcăreață decât el în diversele lui misiuni: nepoata sa, Penny. Atunci când Dr. Claw își reactivează organizația criminală MAD, inspectorul cu multe îmbunătățiri de tip cyborg trebuie să renunțe la viața liniștită de pensionar, pentru a-l învinge odată și pentru totdeauna.

Așa cum fanii săi s-au obișnuit deja, Inspectorul Gadget e puțintel incompetent și creează mult haos în încercarea de a salva lumea. Măcar are un nou Gadget Mobile, mult mai eficient și comod, după ce cel vechi a fost distrus. Inspectorul își iubește nepoata, dar nu prea-i ascultă sfaturile, chiar dacă aceasta este acum asistenta lui. Din fericire, Penny are și ea niște ași în mânecă: este însoțită de câinele ei de încredere, Brain. Pe lângă asta, ea este agentă specială în pregătire și își folosește inteligența, artele marțiale și echipamentul de înaltă tehnologie pentru a-l păstra pe neîndemânaticul unchi Gadget în siguranță.

Misiunea lui Gadget, Penny și Brain nu va fi deloc ușoară, pentru că și temutul Dr. Claw are câteva surprize la dispoziție. Una dintre armele secrete este propriul său nepot, Talon, care e dornic să-și însușească un pic de talent malefic tradițional în timp ce încearcă să cucerească lumea. Marea problemă? Talon e cam atrăgător, iar lui Penny nu-i scapă deloc acest detaliu incomod. În ciuda infatuării pe care o simte, Penny nu l-ar lăsa niciodată pe Talon să comită acte malefice, în sprijinul planurilor unchiului său.

Serialul apărut inițial în 2015 are patru sezoane – în total 52 de episoade a câte 22 de minute, cu două segmente pe episod! Este o serie delicioasă de aventuri pline de umor, imaginație și personaje gata de îndrăgit, perfect pentru zilele călduroase de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *