Învață cum să folosești un ondulator de păr

Vrei să ai părul creț? Folosește un ondulator de păr. Fie că-ți dorești bucle lejere sau strânse, cu un astfel de dispozitiv le poți face pe amândouă din confortul casei tale. Achiziționează un ondulator din ceramică pentru că acest material este mai blând cu părul tău și nu-l deteriorează. 

Înainte de a începe procesul, asigură-te că părul tău este pieptănat și complet uscat, altfel, apa rămasă în contact cu ondulatorul fierbinte poate să-l ardă.

Pentru ca rezultatele să fie pe placul tău, trebuie să ondulezi șuviță cu șuviță, înfășoarele pe ondulator și așteaptă 10 secunde pentru a se forma buclele mult dorite. Repetă acest procedeu până la final, iar apoi scutură buclele. Dacă vrei să reziste mai mult, aplică și un fixativ. 

Ondulatoarele din ceramică au și numeroase funcții: oprire automată, ionizare, trepte de reglare a temperaturii, trepte de setare a timpului etc. Asigură-te că cel pe care vrei să-l cumperi are cel puțin prima funcție enumerată mai sus. Este foarte important ca ondulatorul să se oprească automat după un anumit interval de timp, deoarece este posibil să-l uiți în priză când ești grăbită și astfel să se producă accidente nedorite. În plus, ar fi bine să optezi și pentru funcția de ionizare, aceasta oferă părului un aspect sănătos și frumos, împiedicând electrizarea și deshidratarea firelor de păr. 

Ondulatorul trebuie ales și în funcție de lungimea părului. Dacă este scurt sau mediu, este bună o baghetă până în 15 cm, iar dacă este lung trebuie să optezi pentru una între 15-20 cm. Mai multe detalii despre ondulatoare, pot fi găsite aici.

Așadar, dacă vrei să ai o coafură frumoasă și să economisești banii pe care-i cheltuiai la salon, achiziționează un ondulator de păr bun ținând cont de sfaturile de mai sus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *