Îți place stilul sport? Iată ce piese nu trebuie să-ți lipsească din dulap

Deși există situații în care trebuie să te îmbraci elegant, stilul vestimentar sport este cel mai comod și cel mai versatil. Dacă-ți place să te îmbraci lejer în fiecare zi, cu siguranță stilul sport ți se potrivește cel mai bine, fiind și cel care îți asigură confortul în fiecare zi.

Cheia principală a stilului vestimentar sport constă în alegerea și combinarea unor piese vestimentare versatile, care se potrivesc în orice context. În articolul de mai jos îți prezentăm care sunt piesele vestimentare sport pe care trebuie să le incluzi în dressing și cum să le combini armonios, pentru un look impecabil!

Pantofii sport

Încălțămintea sport este de nelipsit din garderobă, fie că vorbim despre pantofi sport pentru bărbați sau modele pentru femei. Orice model de pantofi sport ai avea în garderobă, îi poți include în cele mai cool ținute sport.

Poartă teniși sau adidași în combinație cu jeanși și tricou sau cu treninguri cu design interesant, pentru o plimbare în parc sau la o sesiune de shopping prin mall. Pentru a îndulci o ținută sport, adaugă pantofi sport la rochii maxi, feminine sau la o fustă creion, în combinație cu un crop top. Vei arăta minunat și te vei simți comod pe tot parcursul zilei.

Jeanșii

Fără îndoială, cele mai versatile articole vestimentare din dressing sunt jeanșii, pe care îi poți include în orice ținută sport. Există atât modele de jeanși skinny, cât și modele largi, boyfriend, potrivite pentru persoanele care preferă un stil vestimentar nonconformist.

Pentru a construi rapid o ținută sport, ia o pereche de jeanși, teniși cu talpă groasă, un hanorac oversized sau un tricou și ești gata de plecare! Poți completa acest ansamblu cu accesorii cool, precum șapca și ochelarii de soare, care îți conferă un aer misterios.

Colanții

Deși sunt purtați pretutindeni, colanții continuă să fie articole vestimentare controversate, pentru că sunt considerați ideali doar pentru sală. Totuși, colanții pot fi purtați și în oraș, în ținutele sport. Încearcă combinații sport chic, purtând colanți negri cu tricou lung, blazer sau o jachetă din denim.

Desigur, nu poți să porți decât o pereche de pantofi sport, care să-ți completeze armonios ținuta formată din colanți.

Tricourile

Orice fan al stilului vestimentar sport are în dressing un număr impresionant de tricouri. Este indicat să ai în garderobă tricouri din materiale de calitate, care permit pielii să respire.

Că să nu rămâi niciodată în pană de idei atunci când construiești o ținută sport, achiziționează tricouri simple, în nuanțe de alb și negru, care se potrivesc cu orice pereche de pantaloni. La fel de potrivite sunt și tricourile cu imprimeu sau cu mesaje haioase și tricourile cu guler, tip polo, la fel de versatile și comode.

Hanoracul

Există numeroase tipuri de hanorace, pe care le poți alege în funcție de ținutele pe care dorești să le porți. Iată câteva dintre opțiunile pe care trebuie să le ai în dulap:

  • Hanoracul cu fermoar în centru, care se potrivește cu jeans, pantaloni de trening sau modele din bumbac.
  • Hanoracul cu fermoar și glugă, cu o formă lejeră, ideal pentru ținutele sport din sezonul rece.
  • Hanoracul cu buzunare, fără glugă, este cel mai versatil model și are un guler rotund. Se poartă în special cu jeanși și o pereche de adidași, pentru un look lejer.

Piesele vestimentare sport au luat cu asalt moda momentului. Fie că optezi pentru pantofi sport, colanți sau tricouri, alege piese cool, care se pot purta la orice ținută sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *