Medicina muncii Bucuresti- pastreaza sanatatea angajatilor

Medicii de medicina muncii desfasoara o serie de activitati cu scopul de a pastra nealterata sanatatea angajatilor. Examinarile medicale obligatorii sau periodice se ridica la cel mai inalt nivel al standardelor profesionale. Acestia trateaza cu maxima consideratie toti clientii, fie persoane fizice, fie juridice si se dedica complet fiecarui proiect. Ofera servicii medicale complete ce se afla in deplin acord cu standardele europene. Specialistii Clever Med isi asuma responsabilitatea pentru tot ceea ce fac pentru ca isi doresc sa satisfaca nevoile chiar si celor mai exigenti clienti.Acestia stabilesc anumite standarde calitative, pe care vor sa le respecte cu maxima precizie. In plus, sunt in permanenta preocupati de a satisface nevoile speciale ale tuturor clientilor. 

Prin toate activitatile intreprinse acestia promoveaza si imbunatatesc sistemul de sanatate la nivel national, imbunatatind astfel calitatea vietii fiecarui pacient. In plus, se ocupa de preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale, in conformitate legala. Acestia fac examinari complete si elibereaza fisa medicina muncii aptitudini pentru angajare.  Serviciile Clever Med se identifica prin profesionalismul echipei si flexibilitatea ofertelor. Acestea aduc o multime de avantaje beneficiarilor. Acolo unde se descopera incapacitatea temporara de munca se recomanda concediile medicale iar daca se observa ca angajatul este incompatibil cu jobul respectiv se recomanda reorientarea in munca. Toate afectiunile sunt mentionate in fisa aptitudini.

O echipa specializata in medicina muncii sector 1 este in masura sa previna aparitia accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale. Acestia solutioneaza rapid toate problemele de sanatate ale angajatilor. Se efectueaza o serie de controale medicale in urma corora se descopera eventualele riscuri la care se supun angajatii. Se respecta cu precizie normele legislative si se percep preturi corecte. Bucura-te si tu de beneficiile oferite de medicii de medicina muncii

Ai la dispozitie o oferta personalizata ce se pliaza perfect cerintelor tale. Aceasta difera de la caz la caz in functie de numarul de angajati sau categoria profesionala din care faci parte. Fisa aptitudini este eliberata in maxim o zi dupa finalizarea examinarilor medicale necesare. In cazul in care este vorba despre un numar mare de anjagati care necesita investigatii, echipa se deplaseaza la sediul firmei si amenajeaza un spatiu corespunzator pentru investigatiile medicale. 

Acum ai la dispozitie o serie intreaga de beneficii carora ar trebui sa le acorzi toata atentia cuvenita. Ia in considerare oferta disponibila si pune in balanta raportul calitate pret pentru a te convinge ca aceasta colaborare merita toata increderea si aprecierea. Pentru mai multe detalii suplimentare nu ezita sa accesezi site-ul online www.clevermed.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *