Medicis Academica – Tehnologie medicală de ultimă generație în inima Timișoarei

Medicis – cel mai cunoscut furnizor de servicii medicale private premium din vestul României – scrie o nouă filă în seria de performanțe : inaugurarea clinicii Medicis Academica, ce a devenit rapid un centru de excelență pentru pacienții timișoreni și nu numai. Deschisă în luna martie 2018, noua clinică a devenit deja un punct de reper prin atmosfera unică și dotările de ultimă generație.

Noua clinică este rezultatul unei investiții de peste 1 milion de euro, dar și a preocupării continue pentru îmbunătățirea actului medical. Astfel, Medicis Academica a fost dotată cu tehnologie modernă și performantă care, alături de medicii cu o reputație ireproșabilă, oferă pacienților cea mai bună îngrijire medicală posibilă.

Medicis Academica respectă întru totul principiile esențiale care au marcat dintotdeauna actul medical Medicis, oferind pacienților o experiență unică, profund influențată de valorile habsburgice și latine ale bănățenilor. Performanța tehnică și profesionalismul medicilor se îmbină cu grija față de pacient, atmosfera primitoare și sentimentul de ACASĂ pe care îl resimte orice pacient care trece pragul clinicilor Medicis.

Marile noutăți aduse de Medicis Academica sunt cele două săli de intervenție echipate la standarde occidentale moderne care completează cele 11 cabinete medicale ce acoperă o gamă largă de specializări medicale. Per ansamblu, cei 1000 de mp reunesc:
2 Săli de intervenție
11 cabinete de consultație
Dental Corner – servicii medicale stomatologice
Ambulatory VIP Lounge
HealthStore Lounge

Health Store Lounge este o altă nouă facilitate oferită pacienților Medicis Academica – poate unică în România. Este vorba despre un concept de peste 300 mp (la care se adaugă o terasă), care transformă radical noțiunea de sală de așteptare. În loc de spațiul steril și plictisitor la care ne gândim de obicei, ne putem aștepta rândul la consultație răsfoind cele mai noi apariții editoriale din cadrul librariei Librarivm alături de un ceai sau de o cafea bună. Este ca și cum am fi oaspeți în salonul medicului, care ne întâmpină cu căldură și ospitalitate.

Pe lângă toate acestea, în urma unui parteneriat cu Consulatul Onorific al Italiei la Timișoara, Medicis Academica va include un cabinet medical destinat special comunității italiene din oraș.

Medicis Academica se bucură de o amplasare avantajoasă, chiar în centrul Timișoarei, la intersecția a două bulevarde importante din oraș (Circumvalațiunii + Gh.Lazăr). Accesibilitatea este un aspect important, existând locuri de parcare suficiente și bune legături cu mijloacele de transport în comun, dar și acces rapid la principalele facilități din Timișoara.

Medicis este principalul furnizor de servicii medicale corporate din vestul României, oferind către peste 400 de companii și 50.000 de abonați permanenți condiții optime pentru consultații, investigații sau intervenții chirurgicale. Reputația clinicilor Medicis se bazează pe profesionalismul medicilor, tehnologia medicala ultramodernă, îmbunătățirea permanentă a standardelor de servicii și atmosfera elegantă.

Puteți obține mai multe informații despre abonamentele Medicis sau face programări pe adresa de e-mail: [email protected] sau la numerele de telefon: 0356 911; 0356 433 733; 0729 991 515.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *