Memomed 2019 de Dumitru Dobrescu – carti medicale de specialitate

Memomed este o carte pe care oricine poate si trebuie sa o aiba in biblioteca. Ea se adreseaza atat oamenilor care lucreaza in domeniul medical, cat si celor care doresc sa afle informatii noi din acest domeniu.

Memomed – Ce este?

Memomed este o carte care cuprinde informatii foarte noi referitoare la recentele descoperiri din domeniul medicamentelor. Toti farmacistii si medicii se folosesc de acest memorator de medicamente, asa cum indica si titlul acestei carti.

Ea este prezenta de aproape un sfert de secol si folosita cu spor de multi oameni care invata si se instruiesc in ceea ce tine de descoperirile medicale noi. Medicamentele sunt prescrise de medici si farmacisti deopotriva si de aceea este egal importanta pentru ambele categorii de meserii.

Memomed 2019

Editia din 2019 este prezenta cu adaugiri si modificari, cu noi aparitii din spectrul larg al medicamentelor. Editia Memomed 2019, scrisa de Dumitru Dobrescu, este una care are in prefata ei informatii recente legate de cercetarile din zona bolilor mortale grave care sunt din ce in ce mai des intalnite in societatea actuala.

In momentul actual, raspandirea lor si frecventa crescuta sunt usor de observat si de aceea implicarea specialistilor care fac cercetare este mare.

Procesele de descoperire a unor medicamente noi, a unor molecule sau substante care sa fie eficiente, sunt greu de realizat si drumul este de multe ori anevoios.

Din multe puncte de vedere totusi exista progrese considerabile, si toate acestea sunt scrise cu iscusinta in prefata cartii Acad. Prof. Dr. Doc. Dumitru Dobrescu, autorul cartii de fata, Memomed, 2019.

Este atrasa atentia tot in aceasta editie si asupra bolilor foarte rare, care nu au acceasi posibilitate de cercetare amanuntita pentru ca oamenii care pot fi vazuti cu aceste boli sunt foarte putini ca numar. De aceea este important ca ei sa fie studiati in detaliu cu toate lucrurile specifice afectiunilor pe care le au.

Tot aici, bolile degenerative ocupa un spatiu dedicat doar lor, cu atentie crescuta asupra modalitatilor de descoperire noi din domeniu. Se pune accentul pe evolutia terapiei biologice, prin dezvoltarea anticorpilor monoclonali.

Pacientii varstnici au si ei un loc special in aceasta editie a cartii Memomed, fiind adusa in discutie cresterea numarului lor si automat, nevoia mai mare a ingrijirii bolilor asociate varstei lor.

Exista personal care se ocupa in mod particular de aceasta categorie de oameni si de bolile care apar in acest sector al medicinii.

Necesitatea existentei cartii Memomed

Aceasta carte este una practica, foarte usor de folosit. Ea te ajuta sa memorezi medicamente intr-un mod facil, fara probleme. Este bine structurata si usor de utilizat.

A avea un instrument pe care sa il folosesti atunci cand ai nevoie poate face diferenta dintre a fi bine informat sau dimpotriva. De aceea Memomed este o carte prezenta in aria medicinii si zonei farmaceutice de peste douazeci de ani si si-a dovedit statutul prin informatii corecte, clare si bine pozitionate, usor de identificat.

Prin implicarea autorului Dumitru Dobrescu cartea s-a dovedit a fi una dintre cele mai uzitate si apreciate din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *