Oftalmologie | Profita de u consult complet in clinica Romgermed

Afla mai multe despre oftalmologie

oftalmologie

La clinica de oftalmologie din Bucuresti veti gasi o sectie formata dintr-o echipa de medici profesionisti cu experienta foarte vasta in domeniu.

Cabinetul diagnosticheaza si trateaza pacientii cu boli oculare precum cataracta, glaucom, strabism, erori de refractie (hipermetropie, miopie, astigmatism), precum si complicatii oculare ale bolilor sistemice (diabet, hipertensiune arteriala, tulburari endocrine), reumatism etc.).

In timpul unui consult de oftalmologie pot fi descoperite probleme legate de alte specialitati medicale, precum diabetul.

Care sunt simptomele?

Desi examenele oftalmologice regulate sunt esentiale pentru a va asigura ca sanatatea ochilor dumneavoastra este sub control, exista anumite simptome care sugereaza aceasta consultatie:

  • De exemplu, daca vederea incepe sa se incetoseze pentru cateva zile. Adesea, acest simptom este insotit de o durere de cap.
  • Un alt simptom comun este durerea oculara. Daca aceasta durere persista cateva zile, poate indica ca aveti o infectie oculara sau alta problema mai grava.
  • Un alt simptom comun este sensibilitatea la lumina. Acest simptom poate indica faptul ca aveti o infectie oculara, caz in care este necesara consultarea.

Care sunt cateva sugestii de consultatii pe care le poti avea intr-o clinica oftalmologica din Bucuresti?

Cand vine vorba de sanatatea ta, cel mai bine este sa urmezi sfaturile expertilor. Prin urmare, se recomanda sa urmati urmatoarele recomandari:

  • Oricine are sau fara anumite simptome ar trebui sa ia in considerare o consultatie de oftalmologie din Bucuresti cel putin o data la doi ani;
  • Cei sub 16 ani ar trebui sa mearga cel putin o data pe an pentru a evita problemele pe viitor;
  • Consultatia oftalmologica la copii este foarte importanta chiar si in absenta simptomelor. Pentru ca, daca este gasita la timp, problema este usor de rezolvat.

Acest consult presupune o examinare amanuntita a functiei si anatomiei ochiului. Pe langa problemele de vedere, astfel de consultatii pot descoperi si alte probleme de sanatate, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arteriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *