Omul-Păianjen și Jennifer Lopez, vedetele lunii august la FilmCafe!

Două filme cu Omul-Păianjen vin în sufrageriile noastre pe 10 și 17 august. Iar Jennifer Lopez ne încinge ecranele în ultimele două zile de marți ale lunii.

Spiderman sau Omul-păianjen este în continuare unul dintre cei mai îndrăgiți supereroi Marvel. Dar, înainte ca Marvel Cinematic Universe să existe și actorul Tom Holland să prezinte propria interpretare a personajului Peter Parker, trilogia regizată de celebrul și apreciatul Sam Raimi a făcut furori la box-office și a arătat potențialul poveștilor despre oameni cu puteri supraomenești. În luna august, la FilmCafe, această trilogie originală, cu Tobey Maguire în rolul lui Peter Parker și Kirsten Dunst în rolul fetei de care e îndrăgostit, Mary Jane Watson, este în prim plan în serile de joi.

„Omul-Păianjen II” este difuzat de FilmCafe joi, 10 august, de la ora 19:30. După aventurile din primul film, Peter Parker nu e prea fericit – după doi ani în care a salvat vieți ca Omul-Păianjen, viața lui personală e pe butuci. Mary Jane e logodită cu altcineva, notele lui nu sunt prea grozave, din cauza programului de supererou nu reușește să-și păstreze joburile, iar ziarul Daily Bugle îl atacă zilnic și îl numește „infractor”. Dar problemele astea vor trebui să aștepte, pentru că omul de știință Dr. Otto Octavius (Alfred Molina) este transformat în puternicul erou negativ cu multe tentacule, Doc Ock, în urma unui experiment. Peter trebuie să lupte pentru a salva orașul, dar și pentru iubirea la care tânjește.

În joia următoare, 17 august, de la ora 19:15, FilmCafe a programat „Omul-Păianjen 3”. În această a treia parte a trilogiei, Peter în sfârșit reușește să mențină un echilibru fragil între viața personală și viața de supererou. Dar lucrurile nu stau așa de simplu. Vechiul lui prieten, Harry Osbourne (James Franco) vrea să se răzbune pe Peter și preia fosta identitate de ticălos a tatălui său, Green Goblin. Iar Peter are ocazia de a-l prinde pe ucigașul unchiului lui, devenit răufăcătorul Sandman. Însă cel mai mare inamic al lui Peter ar putea fi chiar el însuși.

Marți, 22 august, de la ora 19:50, Jennifer Lopez vine în casele noastre cu „Destul”. Filmul este o producție dramatică despre Slim Miller, o femeie într-o căsnicie abuzivă care se decide că e timpul să-și recucerească libertatea. Slim reușește să fugă de soțul ei, împreună cu fiica lor, dar acesta o urmărește și o hărțuiește. Singura opțiune pe care o mai are femeia este să învețe să lupte. Din distribuție fac parte și Billy Campbell și Noah Wyle.

În ultima zi de marți a lunii, 29 august, de la ora 22:00, Jennifer Lopez se întoarce la FilmCafe cu „Băiatul din vecini”. Producția este un thriller despre Claire, profesoară la liceu, proaspăt divorțată. Claire se simte atrasă de adolescentul care tocmai s-a mutat alături cu familia lui și începe o prietenie cu elemente de flirt cu el. Într-o noapte, ea cedează tentației și îl seduce pe Noah. Iar situația devine din ce în ce mai periculoasă de aici încolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *