„Paste de tot felul” este premiera lunii iulie la TV Paprika

Ce se întâmplă atunci când avem parte de o întâlnire între bucătăria italiană și bucătăria japoneză? Răspunsul este emisiunea „Paste de tot felul”, care are premiera pe 8 iulie, de la ora 21:00. Fiecare episod poate fi văzut și în reluare, de la ora 2:30 și 8:00.

„Paste de tot felul” ne prezintă o expediție fantastică și plină de savoare: bucătarul australiano-italian Adam Swanson, cunoscut în Australia drept „Regele pastelor”, explorează orașul australian Darwin pentru a descoperi cele mai pline de savoare mâncăruri, care aparțin de bucătăria fusion italiano-asiatică. De la spaghetti la diferite tipuri de tăiței, aromele se îmbină și persoanele care iubesc gastronomia sunt extrem de satisfăcute.

Swanson petrece timp alături de bucătari renumiți care provin din diferite părți ale Asiei, împărtășind reciproc și combinând ingredientele tradiționale locale și italiene pentru a crea un fel de mâncare nou și încântător, în care vestul se întâlnește cu estul.

Bucătarul italo-australian  este decis să descopere varietatea surprinzătoare de arome și

moduri de a prepara – el nu se limitează la restaurante de lux atunci când vine vorba de degustările sale: el este deschis și la cafenele, mici restaurante autentice de familie, dar și tarabe din piață, cu același profil de bucătărie fusion.

Astfel, episoadele îl prezintă în bucătăria restaurantului de lux Hanuman, alături de celebrul chef Jimmy Shu. Apoi, Swanson și Shu vizitează piețele din Darwin pentru a descoperi noi bijuterii gastronomice din categoria „mâncare stradală”.

Apoi, Adam face cunoștință cu o refugiată din Cambodgia, Muy, un bucătar coreean numit Bruce, un cuplu indonezian care a deschis un restaurant de tip takeaway, dar și Hingston, un chinez care a deschis un restaurant de suburbie care i-a adus cele mai bune recenzii pe TripAdvisor.

Chef Adam Swanson este unul dintre proprietarii, dar și bucătarul-șef în restaurantul mediteranean „Zucca”. S-a născut în orașul australian Adelaide, iar mama lui provine din Napoli. Familia lui deținea o afacere care producea brânzeturi. Are un stil tradițional de gătit, dar se folosește de tehnici moderne. Felurile lui preferate de mâncare sunt simple: doar 4-5 ingrediente proaspete și de sezon. Scopul lui ca bucătar? Să îi facă fericiți pe oamenii din viața lui, dar și pe clienții care mănâncă în restaurantul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *