Pentru concediu lipsit de griji, alegeti servicii rent a car premium

Cel mai neplacut lucru care i se poate intampla cuiva care pleaca in concediu cu familia este sa ramana cu masina in mijlocul drumului.

Poate ca a fost prea grabit sa o verifice inainte de imbarcare sau a crezut ca masina este in perfecta stare, dar s-a inselat, cert este ca se afla intr-o situatie tare neplacuta.

E clar ca in asemenea conditii concediul este ratat. Rezervarea la hotel a fost facuta degeaba si nu se stie daca va mai putea recupera o parte din bani sau nu.

In masina sunt copiii, care pot raci, daca nu se rezolva mai repede problema, in portbagaj bagajele sunt puse in ordine.

Circula o vorba in lume conform careia fierul este fier, dar tot se strica si el.

Un concediu lipsit de griji este cel care debuteaza cu solicitarea unor servicii  rent a car premium pentru ca aceste masini sunt sigure, elegante si moderne si nu vor ramane niciodata in pana pe drum.

Situata langa aeroportul Otopeni, firma Premierrentacar este unul dintre cei mai siguri furnizori de masini de inchiriat din tara. Serviciile au fost perfectionate si diversificate continuu, mai ales din momentul in care turistii straini le-au solicitat.

Masinile economice sunt completate de masinile de lux, stiindu-se ca sunt oameni care se multumesc cu asigurarea mobilitatii, in timp ce oamenii mai pretentiosi si potenti financiar isi doresc sa calatoreasca in cele mai bune conditii si sa se afle la volanul unei masini puternice.

Omul modern s-a obisnuit cu masini moderne. Introduce cheia in contact si cand s-asaza pe scaun, acestea se incalzesc instant. Butoanele ii asigura accesul la confort.  Masinile de la Premierrentacar ofera acest confort fara ca persoana care le conduce sa depuna vreun efort. Clientul primeste totul de-a gata: masina curata, tapiteria fara urme de praf sau de resturi de mancare, caroseria stralucind si ea de curatenie si sistemul de climatizare functional.

O astfel de masina paraverificata de inginerii auto nu are cum sa ramana in pana. Cel care o inchiriaza poate solicita oricand asistenta rutiera si cu toate ca nu s-a intamplat sa ramana vreo masina in pana pana acum, in cazul in care inevitabilul se produce, masina respectiva va fi inlocuita.

Firma stie sa multumeasca clientii, oferind servicii pliate pe exigentele si dorintele acestora, dar si discounturi.

De pilda, persoanele care rezerva masini telefonic si achita cash contravaloarea inchirierii, primesc reduceri semnificative.

Cu masinile de la Premierrentacar se pot parcurge kilometri nelimitati.

Flota firmei este variata si se pot inchiria si masini cu cutie de viteza automata, in cazul in care cel care doreste sa inchirieze solicita o astfel de masina.

Toate datele tehnice ale masinii sunt prezentate intr-o fisa completa pe care clientul o poate consulta. Datele complete despre masina se afla langa fotografia masinii respective.

Tot acolo exista si un simulator care permite evaluarea costurilor complete ale inchirierii in functie de numarul de zile.

Clientii care inchiriaza masini nu au nicio obligatie asa cum ar avea daca ei ar fi proprietarii autoturismelor, in afara achitarii unei garantii, care este inapoiata la predarea masinii respective.

Evident ca trebuie sa conduca atent in trafic ca masina sa nu fie avariata, in rest, toate impozitele si asigurarile ei sunt platite.

Multe dintre masini au sistem de navigatie optional si pot fi inchiriate cu sofer tot optional.

In privinta preluarii masinii exista doua posibilitati:

-clientul se prezinta la sediul firmei si pleaca la volanul masinii rezervate, dupa ce i se explica despre anumite functii ale acesteia

-masina este livrata in Bucuresti la adresa specificata de client, la data si la ora stabilite inainte.

Pentru masinile economice, garantia este de 200 de euro, in timp ce pentru cele luxoase, garantia ajunge pana la 800 de euro, dar aceasta suma este inapoiata la predarea masinii.

Posesorul permisului de conducere care nu detine inca o masina poate inchiria mai multe si dupa multe teste se poate decide sa isi cumpere autoturismul care corespunde dorintelor si nevoilor sale 100%.

Flota firmei este numeroasa, moderna si diversa. Cele 30 de masini sunt suficiente ca sa satisfaca nevoia de inchiriere a unei masini a clientilor fideli ai firmei, dar si a noilor clienti care sunt atrasi de eleganta masinilor.

Masinile sunt foarte bine intretinute, ele stralucesc si ofera confort de cinci stele celor care calatoresc sute de kilometri cu ele.

Sfarsitul anului se apropie si nu este timp de dus masina la reparat, oricum va sta in atelier pana se vor intoarce oamenii la munca.

Este timpul sa se inchirieze o masina pentru iesirile la schi si la sanius la munte, pentru drumetii in Bucovina, in Apuseni sau in Maramures si pentru vizitat parintii si bunicii.

Rezervarea masinii se face de la domiciliu, telefonic sau prin intermediul formularelor online de pe site.

Inchirierea decurge repede si bine, cat mai elegant cu putinta si toata lumea este pe deplin multumita.

Fara masini oamenilor le-ar fi foarte greu sa fie acum acasa, peste 10 minute in mall la cumparaturi, apoi peste 30 de minute in drum spre munte sau spre mare sau catre castelul unde isi vor petrece sarbatorile de iarna.

Cei care pleaca la drum cu masinile inchiriate de la firma Premierrentacar vor fi voiosi tot drumul, fiindca nimic nu le va compromite calatoria. In masina va fi cald si bine, va mirosi a curat, stergatoarele isi vor face datoria, motorul va merge usor, fara sa scoata fum sau zgomot.

Acum este timpul ca masina dorita sa fie inchiriata si familia sa isi pregateasca bagajele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *