Vrei ca picioarele tale sa para mai subtiri? Poarta aceste tipuri de sandale din piele!

Femeile sunt mereu in cautarea perfectiunii! Ne dorim o silueta trasa prin inel, picioare subtiri, par bogat, un ten impecabil si forme generoase, dar fiecare dintre noi are anumite plusuri si minusuri.

Din fericire, nemultumirile pe care le avem cu privire la corpul nostru pot fi mascate cu ajutorul articolelor pe care le purtam. De exemplu, daca ti se pare ca ai picioarele groase, trebuie sa stii ca le poti subtia vizual prin intermediul perechii potrivite de sandale piele.

Incaltamintea te poate ajuta sa ascunzi micile defecte si sa obtii look-ul pe care ti-l doresti. De aceea, in randurile urmatoare, vei afla ce sandale din piele sa porti, daca vrei ca picioarele tale sa para mai subtiri:

1. Sandale cu toc subtire

Daca iti plac tinutele elegante, atunci nu ezita sa le porti alaturi de o pereche de sandale cu toc subtire. Acest tip de toc iti va subtia si alungi picioarele, adaugand in acelasi timp o nota feminina oricarei tinute.

Alege o pereche de sandale cu barete si toc subtire si cu siguranta nu vei trece neobservata! Ai grija, insa, ca aceste articole de incaltaminte sa fie realizate din piele pentru a beneficia de confort si stabilitate in timpul mersului.

sandale piele

2. Sandale nude

Daca iti doresti ca picioarele tale sa para mai subtiri, din colectia ta de sandale piele nu pot lipsi modelele nude. Sandalele intr-o nuanta similara pielii subtiaza si alungesc picioarele din punct de vedere vizual. Cu ajutorul lor, vei obtine look-ul dupa care ai tanjit mereu.

Acceseaza site-ul Capricia.ro si descopera ofertele speciale la sandalele nude!

sandale piele

3. Sandale cu talpa groasa

Atunci cand cauti sandale piele care sa imbunatateasca aspectul picioarelor tale, nu neglija modelele cu talpa groasa. Acestea ofera impresia ca ai glezne subtiri si ca esti mai inalta.

Alege sandale cu talpa groasa si asorteaza-le la rochitele tale preferate de vara pentru a obtine un look demn de invidiat!

sandale piele

De ce sa comanzi online sandale din piele?

In cazul in care pana acum apelai doar la shoppingul clasic din magazinele fizice, poate ca ar fi timpul sa optezi pentru o varianta mai moderna, asa cum este shoppingul online. Alege un magazin prestigios, precum Capricia.ro, si te vei bucura de urmatoarele avantaje:

1. Incaltaminte de calitate superioara. Pe acest site vei gasi sandale confectionate din piele 100% naturala. Modelele sunt realizate cu bun-gust, sunt rezistente in timp si sunt foarte confortabile. In plus, paleta de culori este variata, asa ca vei gasi intotdeauna modelul perfect pentru tinutele tale!

2. Preturi accesibile. Capricia ofera preturi avantajoase pentru incaltamintea din piele naturala. Acest magazin online are frecvent oferte speciale, astfel incat iti vei putea achizitiona intotdeauna sandale de calitate superioara la un pret accesibil. In acest mod, iti vei mari colectia de incaltaminte fara sa faci o „gaura” in buget.

3. Livrare rapida si retur gratuit. Livrarea articolelor de incaltaminte este efectuata in aproximativ 1-2 zile lucratoare, iar returul produselor este gratuit. In cazul in care vrei sa returnezi articolele comandate, Capricia.ro iti va inapoia banii in doar 3 zile. In acest mod, nu vei mai pierde timpul prin magazinele fizice si vei comanda in siguranta produsele pe care ti le doresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *