Proaspata mamica? Hai cu noi sa iti dezvaluim importanta carucioarelor de cea mai buna calitate

Prezenta unui carucior in viata unui copil pana la varsta de 3 ani este la fel de importanta ca prezenta autoturismelor in viata oamenilor. Plimbarile in aer libere au un rol esential in cresterea si dezvoltarea sanatoasa a nou-nascutilor, iar pentru acestea, parintii au nevoie de un asa zis “mijloc de transport al bebelusilor”. Dupa cum deja banuiti, da, acesta este caruciorul, acel produs care sare in ajutorul parintilor, nefiind nevoie ca bebelusul sa fie tinut in brate sau purtat pe umeri in diverse modele de marsupiu.

Esti o proaspata mamica si inca nu ai apucat sa cumperi produsele necesare urmatoarei perioade din viata ta? Nicio problema. Noi venim in ajutorul tau si iti oferim sfaturile necesare care sa te indrume catre cele mai bune alegeri in materie de carucioare, pe care le gasesti aici: https://carucioaredecopii.ro/carucioare-copii/carucioare-3-in-1.

Rolul caruciorului in viata cuplului mama-copil

Desi principalul rol al unui carucior este acela de transport, el va servi, in functie de imprejurari, si ca patut, umbrela sau scaunel de masina. Alegerea unui carucior trebuie sa aiba in vedere caracteristicile fiecarei parti componente a produsului, incepand cu cadrul si rotile si terminand cu materialele din care e fabricata zona dedicata sederii copilului.

Fiecare parinte vrea ca plimbarile sa fie unele linistite, deci, din start alegerea unui produs cu roti confectionate dintr-un cauciuc moale si durabil sau un gel special este esentiala. De asemenea, un cadru din aluminiu este cel mai potrivit si rezistent; avand in vedere modul in care se realizeaza carucioarele, avem nevoie de un material care sa reziste la modalitati diverse de strangere si depozitare. Nu in ultimul rand, trebuie gasit caruciorul care ne asigura faptul ca bebelusul nostru este in siguranta si ca materialele din care este confectionat interiorul caruciorului este cat mai natural si nu provoaca alergii sau iritatii celui mic.

Economie achizitionand un produs cu pret ridicat

Daca ati intrat macar o data intr-un magazin sau pe un site ce prezinta modele de carucioare 3 in 1,ati putut observa faptul ca preturile sunt destul de ridicate. O surpriza ar fi sa va spunem ca achizitionand un astfel de carucior veti face o economie. De ce?

Un carucior 3 in 1 este format din trei parti principale: landoul, partea sport si scoica auto. De asemenea, aceste modele vin si cu accesorii folositoare, precum cosuletul de cumparaturi, geanta pentru pampers si doua plase diferite, una pentru protectia copilului impotriva insectelor si una pentru ploaie. Toate aceste produse, in mod normal, ar fi fost achizitionate separat, pretul total fiind unul mai ridicat decat pretul final al unui produs ce le include pe toate.

O colectie de zeci de carucioare 3 in 1 la carucioaredecopii.ro

Recomandarea noastra in ceea ce priveste produsele din categoria de carucioare este carucioaredecopii.ro. Aici veti putea gasi mereu zeci de produse la promotii speciale, modelele fiind atat de variate incat putem fi siguri ca veti gasi cel putin un carucior potrivit stilului dumneavoastra.

Daca, totusi, nu aveti incredere in achizitionarea produselor online, va invitam in showroom-ul Carucioare de Copii din Bucuresti, unde veti putea testa si unde va veti putea convinge de calitatea produselor din oferta actuala.

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679

E-mail: [email protected]

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *