Protejaţi şi în siguranţă, dar şi în pas cu noile tendinţe vestimentare

În cadrul actual social şi sanitar, siguranţa şi protecţia ta, a familiei şi a celor din jur reprezintă principalele priorităţi pe care le vei manifesta pe parcursul unei zile, incluzând toate activităţile pe care le desfăşori. Însă chiar şi aşa, un capitol care nu trebuie ignorat, este cel al noilor tendinţe în materie de modă, accesorizare şi vestimentaţie, fiecare sezon încercând să te surprindă cu un trend nou şi atractiv.

În pas cu moda, dar  în siguranţă

Eşti pasionat de modă şi doreşti să îţi realizezi outfit-uri originale şi interesante? Atunci gama de masti dr.mayer te va ajuta să găseşti masca de protecţie potrivită oricăerei ţinute pe care o abordezi. Principalul scop atunci când porţi masca de protecţie, este acela de a te poziţiona în siguranţă şi de a reduce riscul contactării sau transmiterii viruşilor care pot fi declanşatori de anumite afecţiuni. Astfel, masca de protecţie trebuie să fie realizată după anumite standarde de calitate în ceea ce priveşte materialele componente, dar şi nivelul de protecţie oferit. Însă acest aspect nu trebuie să anuleze preocupările tale pentru modă şi tendinţe vestimentare, astfel că vei putea alege modelul de mască de protecţie potrivit, atât din punct de vedere al formei, cât şi al coloritului, folosind în special măşti de protecţie de la Dr. Mayer. Poţi ieşi din zona comună specifică măştilor medicale de protecţie, alegând tonuri puternice, culori variate şi foarte originale, conferind astfel un plus de orginalitate ţinutei şi amprentând-o cu nota ta personală, în acelaşi timp, încadrând-o perfect tendinţelor actuale ale modei.

Culorile în outfit-urile de zi cu zi

Pasionaţii de culori ştiu cât de important este impactul unei anumite culori asupra psihicului uman. Astfel, dacă te numeri printre cei care folosesc tonurile şi culorile ca terapie pentru a-şi asigura starea de bine şi echilibrul emoţional, pentru a-şi induce o stare de linişte sau pentru a-şi activa energia şi vitalitatea, poţi adopta ca măsură de protecţie în faţa factorilor cu grad mare de risc din punct de vedere medical, unele dintre cele mai variate modele de măşti medicale colorate.

Poţi adopta o mască roşie dacă îţi propui să atragi atenţia şi să-ţi demonstrezi încrederea în tine, poţi merge pe variata roz dacă doreşti să îţi induci o stare de linişte şi pace, poţi purta o mască verde dacă îţi propui să ai succes financiar şi să atragi prosperitatea sau poţi adopta o mască de protecţie mov, acţionând asupra energiilor din jurul tău şi limitând gândurile şi intenţiile negative îndreptate către tine din exterior. O mască albastră va vorbi despre stimularea activităţii intelectuale şi despre linişte interioară, în timp ce un model de mască galben va stimula vigilenţa şi concentrarea. Astfel, modelele de măşti medicale de protecţie colorate te vor ajuta să te menţii în tendinţele actuale ale modei, asigurând în acelaşi timp protecţie stării tale de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *