Raportul calitate-pret, cel mai important atunci cand alegi o clinica stomatologica

clinica stomatologica

Medicina moderna a confirmat faptul ca sanatatea dentara se afla in stransa legatura cu starea de bine a intregului organism. Orice afectiune orala poate sa deschida calea pentru numeroase boli grave, care afecteaza cu totul alte zone ale corpului. De exemplu, mai multe studii confirma faptul ca bolile parodontale se afla intr-o stransa legatura cu sistemul cardiovascular.

Astfel, putem trage concluzia ca o vizita la o clinica stomatologica nu asigura doar o dantura frumoasa si sanatoasa, ci preintampina aparitia unor boli extrem de serioase. Desi au inteles acest lucru, exista inca persoane care amana tratamentul, deoarece se tem de preturile mari. Este oare justificata aceasta reticenta?

Cat costa tratamentul cariilor dentare?

Daca sunt descoperite la timp, cariile dentare pot fi tratate cu relativa usurinta. Tocmai de aceea, sunt importante vizitele regulate la dentist. Altfel, in situatia in care aceste afectiuni nu sunt tratate, ci ajung sa se agraveze, pentru rezolvarea lor va fi nevoie de proceduri mai sofisticate, cu preturi ridicate. Asadar, depistarea la timp si promptitudinea aplicarii tratamentului sunt esentiale.

La clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti, al carei site poate fi consultat la adresa www.dentalpremier.ro, tratarea cariilor se realizeaza folosind aparatura de ultima generatie, tehnici moderne si materiale de calitate superioara. O consultatie costa 100 de lei, o obturatie a unui dinte temporar costa 150 de lei, iar un detartraj profesional pentru copii, realizat cu ultrasunete, periaj si fluorizare costa, de asemenea, 150 de lei.

Preturi pentru albirea dintilor

Diferite obiceiuri de zi cu zi, precum fumatul, consumul de cafea, vin rosu sau alimente colorate, precum si simpla inaintare in varsta pot sa afecteze culoarea dintilor. Cum oricine isi doreste sa aiba un zambet frumos si stralucitor, interventiile de albire sunt printre cele mai solicitate servicii. Cat costa insa un astfel de tratament?

O albire dentara premium cu lampa Beyond Polus Advanced costa, la clinica stomatologica Dental Premier, 800 de lei pentru fiecare arcada. Albirea profesionala cu gel costa 500 de lei pentru o arcada, in timp ce albirea dentara profesionala cu laser Epic Biolase are pretul de 600 de lei pentru o arcada.

Variante de plata in rate, ca sa te ocupi de dintii tai fara stres

Clinica stomatologica Dental Premier intelege faptul ca fiecare om merita sa se bucure de dinti sanatosi, chiar daca la un moment dat se poate confrunta cu unele probleme financiare. Tocmai de aceea, nu este obligatoriu sa efectuezi plata pe loc, ci exista mai multe tipuri de tratament pentru care exista varianta platii in rate fixe, fara dobanda.

Este vorba despre urmatoarele servicii: implanturi dentare, reabilitari totale ale danturii cu implanturi dentare si lucrare fixa in 24 de ore, aparate dentare, coroane dentare, fatete dentare, tratamente de canal sub microscop, tratamente de parodontologie si tratare parodontoza cu laser.

Aceasta varianta de plata se poate realiza prin intermediul a doua banci: Banca Transilvania si OTP Bank, iar procedura este una destul de simpla: vei discuta direct cu o persoana dedicata din cadrul bancii, pentru a afla care sunt conditiile si pasii necesari.

Clinica stomatologica Dental Premier gaseste mereu cele mai bune solutii pentru dantura ta. Profita chiar acum, deoarece sanatatea este prioritara si nu lasa loc la amanari si intarzieri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *