Saga Regelui Scorpion, în lumina reflectoarelor în iulie, la Film Cafe

Personajul care a apărut prima oară în seria de filme „Mumia/ The Mummy”, interpretat inițial de Dwayne „The Rock” Johnson, are parte de o serie epică de aventuri care-i explorează originile pline de scene captivante de acțiune. Cele trei producții sunt difuzate consecutiv, în serile de vineri ale lunii.

Vineri, 14 iulie, de la ora 19:55, Film Cafe difuzează „Regele Scorpion: Războinicul”, al doilea film din serie. Odată ce a avut parte de mare succes și a devenit unul dintre favoriții publicului, spectatorii au vrut să afle mai multe despre acest personaj. Producția spune povestea originilor Regelui Scorpion, Mathayus, începând cu vârsta de 13 ani, atunci când acesta este martor la răpirea și uciderea propriului său tată de către nemilosul Sargon.

Dorind nimic mai mult decât să se răzbune, Mathayus începe antrenamentele la Ordinul Scorpionului Negru, pentru a deveni un luptător temut. Următorul pas este să coboare în infern, pentru a recupera de acolo o armă perfectă, care să-l ajute să-și ducă la capăt răzbunarea. În tinerețea sa, Mathayus este interpretat de Michael Copon.

În vinerea următoare, 21 iulie, de la ora 19:55, e timpul pentru „Regele Scorpion 3: Răscumpărarea”, din distribuția căruia fac parte Billy Zane („Titanic”), Ron Perlman (din „Hellboy”) și Dave Bautista (din „Gardienii galaxiei”). Am fost deja martori la tinerețile Regelui Scorpion și la triumfătoarea sa ridicare la putere. În acest al treilea film din serie, regatul lui Mathayus a decăzut, iar soția sa a căzut pradă ciumei.

Bărbatul, devenit mercenar între timp, trebuie acum să apere regatul de un tiran diabolic și de razboinicii fantomă ai acestuia pentru șansa de a recâștiga puterea și gloria cunoscute cândva. „Regele Scorpion 3: Răscumpărarea” duce fenomenul „Mumia” la un nou nivel epic de acțiune și aventuri!

În ultima seară de vineri a lunii, 28 iulie, de la ora 20:00, Film Cafe difuzează „Regele Scorpion: Lupta pentru putere”, al patrulea film din serie. În această nouă aventură palpitantă, Mathayus este trădat de un prieten în care avea încredere. Eroul trebuie să se folosească de toate resursele fizice și mentale pentru a opri un adversar care vrea să elibereze o putere supremă străveche.

De această dată, Mathayus este interpretat de Victor Webster („Surrogates”), iar din distribuție fac parte actori precum Rutger Hauer („Blade Runner”), Michael Biehn („Terminator”), Barry Bostwick („The Rocky Horror Picture Show”) și Esmé Bianco („Urzeala tronurilor”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *