Sedinte de psihoterapie eliberatoare

Oamenii se simt adesea obositi, tristi, dar nu pot identifica in mod obiectiv cauzele care au dus la aceasta stare. Viata trebuie sa fie vesela, antrenanta pentru ca este scurta si ireversibila.

O vizita pe site-ul psihologului Simona Constantin constientizeaza cauzele care au dus la instalarea tristetii nocive in sufletul omului modern.

Pe de o parte, i se intampla toate aceste lucruri din cauza instrainarii de ceilalti si de sine insusi. El se inchide ca intr-o carapace si se crispeaza in momentul in care isi exteriorizeaza un sentiment nevinovat. Omul are nevoie de comunicare cu semenii sai, de consultanta din partea unor oameni de incredere, pregatiti profesional pentru acest lucru, cu alte cuvinte trebuie sa solicite sedinte de psihoterapie pentru ca este asaltat de probleme carora nu le mai face fata. Lista acestora este lunga si o parte din ea este reprodusa mai jos:

  1. Munca pana la epuizare in detrimentul vietii personale. Partenerul de cuplu doreste o iesire in oras sau un concediu petrecut departe de oras, insa tovarasul sau de viata pune cariera pe primul plan tot timpul. Frustrarile sunt inerente si se poate crede cu usurinta ca persoana in cauza pune pe primul plan serviciul fiindca are o alta relatie la locul de munca. Lipsa unei bariere clare intre serviciu si familie se manifesta si prin stari de nervozitate la intoarcerea acasa sau invers: omul respectiv se duce nervos la serviciu fiindca s-a certat cu sotia.
  2. Rolul de sotie sau de sot este anulat de cel de parinte bun. In realitate, aceasta este o manifestare nociva pentru intreaga familie, pentru ca un copil se dezvolta armonios, cand vede ca parintii lui se iubesc, se inteleg si se respecta reciproc. Intr-o atmosfera tensionata copilul clacheaza, fiind coplesit de un sentiment de vinovatie.
  3. Sotia care este insarcinata sau a nascut are nevoie de ajutor psihologic, iar sotul nu intelege acest lucru. Rolul de mama vine cu schimbari de natura psihica si emotionala majore si impune ajutorul unui psiholog cu experienta.
  4. Lipsa increderii si a stimei de sine. Aflandu-se intr-o relatie toxica, persoana respectiva este criticata atat de tare, incat ajunge sa aiba indoieli despre ea insasi.

Exemplele pot continua, dar persoanele care au nevoie de psiholog este bine sa stie ca:

-Simona Constantin organizeaza sedinte de psihoterapie atat la cabinetul sau (adresa se afla pe site-ul oficial), cat si online. Ambele forme de terapie sunt benefice si conduc catre rezultate excelente.

In aceasta perioada multe persoane se tem sa calatoreasca in metrou (nu toti oamenii au masina) sau sa se afla in aglomeratie la un moment dat. Pentru ele terapia online reprezinta o adevarata mana cereasca.

-pot fi solicitate sedinte de psihoterapie individuala sau in cuplu. Tarifele sunt accesibile: 200 de lei pe ora de persoana si 300 de lei pentru cuplu.

-pachetul de bine a dat rezultate in cazul multor pacienti, prin simplul fapt ca valoarea unei sedinte este donata pentru o cauza nobila aleasa de catre pacient. In plus, cele sase intalniri au reusit sa intareasca increderea in resursele personale, sa alunge temerile, anxietatea si stresul.

-terapia prin arta este o forma de terapie care implica multa creativitate si care da rezultate in toata lumea. Simona Constantin a introdus-o cu succes si in Romania. Pacientul spune totul despre el printr-o opera, nu in cadrul unei sedinte clasice, iar in acest mod nu mai are retinere in a se exterioriza. Pe de alta parte, psihologul cu inalta pregatire profesionala stie sa descifreze exact problemele cu care se confrunta pacientul, analizand un desen facut de el sau citind o scrisoare.

-in cadrul sedintelor de psihoterapie, multi pacienti au invatat sa „isi imblanzeasca fricile”. Stiind cat este de vulnerabil si cat de trecatoare este viata sa, omului ii este frica adesea din instinct de animale, de plante sau de fenomene care sunt mai mult sau  mai putin daunatoare. El trebuie sa se deprinda si cu pericolele iminente din jurul lui si sa actioneze corect in orice imprejurare.

Simona Constantin se afla in randul psihologilor foarte buni din Romania atat datorita facultatilor absolvite (este dublu licentiata), cat si cursurilor de formare foarte importante in psihoterapie si mai ales experientei acumulate in urma lucrului direct cu pacienti.

Acest psiholog fin, empatic, vindecator de suflete se implica total alaturi de pacientii sai, de aceea rata de reusita in urma psihoterapiilor este de peste 90%.

Principii sanatoase guverneaza toate programele functionale si bine puse la punct care se desfasoara saptamanal la cabinet sau online.

In fiecare ora dedicata lor, mamele invata ca mai intai trebuie sa aiba grija de ele, sa poata avea grija si de copiii lor. O mama care se negrijeaza nu poate fi un model pentru copilul ei si in plus, ea poate dezvolta o depresie severa.

Fiecare program este prevazut cu functia inregistreaza-te acum!

Mamicile au la dispozitie 90 de minute pentru ele, tariful fiind de 200 de roni.

Pe site se gasesc si raspunsuri la intrebarile pe care oamenii si le pun mereu despre psihologie.

Daca site-ul abunda in informatii utile pentru orice om, se intelege ca fiecare sedinta de psihoterapie reuseste sa elibereze sufletul de ceea ce este toxic in el si creste calitatea vietii.

Fiecare om care se simte trist, manifesta indiferenta fata de viata si fata de cei dragi sa ceara ajutorul psihologului pana nu este prea tarziu.

Simona Constantin pastreaza confidentialitatea dialogurilor sale cu pacientii si ii conduce cu maxima empatie catre vindecare.

Daca sufletul este bolnav, se resimte si trupul, de aceea solicitarea psihoterapiei inseamna eliberare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *