Seria „Resident Evil”, în fiecare joi din aprilie, la AMC

Luna aceasta, în fiecare seară de joi, aveți parte de o întâlnire cu Milla Jovovich, interpreta lui Alice, curajoasa protagonistă din seria „Resident Evil”, adaptare a unei serii de jocuri video de mare succes.

Joi, 13 aprilie, de la ora 22:00, AMC difuzează „Resident Evil 2: Ultimul război”, un film regizat de Alexander Witt, care a fost lansat în 2004. Alice (Jovovich) se trezește dintr-un somn lung și realizează că cele mai mari frici ale ei s-au îndeplinit între timp: strigoii însetați de sânge, pe care ea și o elita militară, acum anihilată, luptasera să-i distrugă, au fost eliberați în orașul care înconjoară fabrica secretă a corporației Umbrella.

Alice reușește să salveze un grup mic de oameni neinfectați din Raccoon City, inclusiv Jill Valentine (Sienna Guillory) și Carlos Oliveira (Oded Fehr) și împreună ei pornesc o nouă luptă disperată pentru supraviețuire. Lupta este contra-cronometru, pentru că Corporația Umbrella vrea să șteargă experimentul Raccoon City de pe fața pământului.

În joia următoare, 20 aprilie, de la ora 22:00, e timpul pentru „Resident Evil: Dispariția”, film regizat de Russell Mulcahy. În acest nou film, lumea a fost complet devastată de experimentul cu Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation. Peste tot, populația a fost transformată în cete de zombi cu apucături de prădători.

Carlos Olivera (Oded Fehr) și L.J. (Mike Epps), împreună cu supraviețuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) și Betty (Ashanti), au adunat un grup de supraviețuitori cu care au format o echipă paramilitară, traversând șoselele pustii ale deșertului. În același timp, Dr. Isaacs (Iain Glen) o caută pe veșnica salvatoare, Alice (Jovovich), care, în urma unor experimente la care a fost supusă, are acum puteri și simțuri supranaturale.

În ultima seară de joi a lunii, 27 aprilie, de la ora 22:20, AMC difuzează „Resident Evil: Răsplata”, film regizat de Paul W.S. Anderson. Pământul continuă să fie răvășit de Virusul-T, dezlănțuit de Umbrella Corporation. Populația globului a fost transformată în legiuni de strigoi care ucid tot ce mișcă. Ca de obicei, Alice este ultima speranță a omenirii. Ea se trezește într-un buncăr impenetrabil, acolo unde se desfășoară experimentele sinistre marca Umbrella. Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care își croiește cu greu drumul printre ruinele orașelor Tokyo, New York, Moscova și Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelații stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri și perspectiva asupra lucrurilor.

Milla Jovovich

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *