Televiziunea AMC aduce acțiunea în luna august pe micul ecran

Noul sezon al serialului despre o echipă de adevărați Indiana Jones are premiera sâmbătă, 6 august, de la ora 14:30. Episoadele sunt difuzate în fiecare sâmbătă și duminică.

Serialul a pornit ca o continuare a seriei de filme de televiziune care-l aveau în rol principal pe Noah Wyle (cunoscut mai ales din „Spitalul de urgență”), în care acesta era ales drept protector al unei biblioteci mistice, care conține o mare cantitate din cunoașterea lumii, dar și artefacte magice puternice, care trebuie protejate de cei care ar vrea să le folosească puterea în scopuri necurate.

Serialul „Bibliotecarii” – în care apare și îndrăgitul Wyle – este povestea unei echipe care face parte din organizația antică ascunsă sub Biblioteca Publică Metropolitană din New York. Aceștia protejează lumea de realitatea magică și secretă care ne înconjoară. Ei rezolvă mistere imposibile, luptă cu amenințările supranaturale și recuperează artefacte puternice din întreaga lume.Asta înseamnă că fac și muncă de teren, nu stau doar ascunși în sediul lor secret, ștergând praful de pe cărți și artefacte. Ei se aseamănă destul de mult cu Indiana Jones, arheologul-aventurier care avea de-a face cu societăți secrete, obiecte pline de putere dorite de răufăcători și care era carismatic și surprinzător de descurcăreț când vine vorba de lupte.

Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legământului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt și sabia Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna și proteja aceste artefacte și, mai important, se poate asigura că nu cadă în mâini greșite.

Din distribuția serialului fac parte Rebecca Romijn (Eve Baird), John Laroquette (Jenkins), Christian Kane (Jake Stone), Lindy Booth (Cassandra Cillian) și John Harlan Kim (Ezekiel Jones). Eve Baird este un fost agent NATO, care este „Gardianul” Bibliotecii, care are și jobul de a-i antrena pe noii bibliotecari. Jacob Stone este un geniu specialist în limbi străine, arheologie, cultură nativă americană, istoria artei și multe altele. Cassandra este o matematiciană care are probleme de memorie și cu simțurile, care are o tumoră pe creier. Ezekiel este un hoț și hacker australian, care poate intra în orice sistem. Iar Jenkins este cel care are grijă de obiectele prețioase din Bibliotecă și lucrează acolo de „mai mult timp decât știe oricine”.

Aceasta este echipa care face față oricărei provocări – fie ea umană sau supranaturală. În al doilea sezon, mai multe artefacte dispar din Bibliotecă, iar lumea este amenințată, în timp ce echipa are de-a face cu o creatură care-și poate schimba înfățișarea pentru a arăta ca oricine altcineva.

The Librarians – 201 – And The Hollow Men

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *