„The Walking Dead – The Ones Who Live” și „Fargo”, continuă la AMC și în luna martie

Luna martie aduce la AMC două serii mult-așteptate de fani și transformă serile de luni în adevărate evenimente de neratat.

Episoadele din „The Walking Dead – The Ones Who Live” sunt difuzate în fiecare luni, de la ora 4 dimineața și de la ora 22:00. Seria se concentrează pe povestea de dragoste extraordinară între două personaje extrem de îndrăgite – Rick (Andrew Lincoln) și Michonne (Danai Gurira) –, schimbate de o lume complet transformată.

Cei doi sunt separați de mulți kilometri, de o putere de neoprit, dar și de fantomele trecutului lor. Ei trebuie să lupte un război împotriva celor morți, dar și împotriva celor vii, pentru a se putea regăsi unul pe celălalt și pe ei înșiși. Rick și Michonne trebuie să afle dacă sunt iubiți, victime, inamici, învingători, și dacă unul fără celălalt chiar trăiesc sau vor afla că sunt și ei morți-vii.

Episoadele, la ale căror scenarii au contribuit și actorii Andrew Lincoln și Danai Gurira, au loc după evenimentele din episodul cinci al celui de-al nouălea sezon. Gurira este co-creator alături de Scott M. Gimple. Din distribuție fac parte și Pollyanna McIntosh, în rolul Jadis, Terry O’Quinn („Lost: Naufragiații”), în rolul Beale, și Lesley-Ann Brandt („Lucifer”), în rolul Pearl Thorne.

Celălalt serial de neratat în martie la AMC este „Fargo”, ajuns la al cincilea sezon plin de umor negru și personaje excentrice. Episoadele sunt difuzate în fiecare luni, de la ora 22:45. Acțiunea din acest nou sezon se desfășoară în Minnesota și Dakota de Nord, în 2019. Dorothy Lyon (Juno Temple) este o gospodină aparent tipică, care trece printr-o serie de evenimente neașteptate și care este catapultată iarăși într-o viață pe care credea că a lăsat-o în urmă.

Șeriful Roy Tillman (Jon Hamm din „Mad Men”) o caută pe Dot de multă vreme, dar nu cu intenții bune. Roy este fermier, predicator și om al legii care are impresia că de fapt el este legea și nu trebuie să asculte de ea. Alături îi stă fiul loial, dar slab, Gator (Joe Keery din „Stranger Things”), disperat să-și demonstreze valoarea în fața tatălui său.

Atunci când secretele ei întunecate încep să iasă la iveală, Dot încearcă să-și protejeze familia de fantomele trecutului, dar nu-i e atât de ușor să reușească. Din distribuția serialului fac parte și Jennifer Jason Leigh („Născuți asasini”) și Dave Foley („News Radio”).

Andrew Lincoln as Rick Grimes – The Walking Dead: The Ones Who Live _ Season 1 – Photo Credit: Gene Page/AMC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *