Trei eroi de acțiune sunt cap de afiș în luna februarie la Film Cafe

Jean-Claude van Damme, Dolph Lundgren și Dominic Purcell – trei eroi de acțiune unul și unul – caută dreptate în filmele lunii februarie difuzate de Film Cafe.

Duminică, 19 februarie, de la ora 22:00, Jean-Claude Van Damme este ghidul tău în lumea bandelor din Washington DC, în filmul „Prizonieri în cartier”. Filmul spune povestea lui Lucas, un băiat de 14 ani, care a fost sedus de stilul de viață al gangsterilor și care începe să lucreze pentru un dealer periculos.

Lucas începe să-și pună decizia la îndoială atunci când fratele lui, Miguel, care are doar 10 ani, este recrutat de banda MS-13 de către Rincon (David Castañeda), un lor al drogurilor nemilos. Lucas este disperat să-l mențină în siguranță pe Miguel și fuge alături de fratele său. Spre norocul lor, un veteran al războiului din Afganistan, Daniel (Jean-Claude Van Damme) ajunge în cartier pentru a-și îndeplini o veche promisiune. Daniel îi poate proteja… și mai ales le poate curăța cartierul.

Luni, 20 februarie, de la ora 18:10, Dolph Lundgren călătorește înapoi în timp, în filmul „În numele regelui 2”, film regizat de Uwe Boll, un nume de casă pentru cei care adoră filmele de categorie B.

Granger (Lundgren) este un fost soldat al Forțelor Speciale azvârlit în vremuri medievale. Dar n-are timp să se dumirească cum se va întoarce în timpurile lui, pentru că primește misiunea de a îndeplini o profeție antică. În timp ce-și croiește o cale prin Regatul Ehb, un teritoriu distrus de războaie, Granger face echipă cu un grup de aliați neașteptați care vor să-l ucidă pe liderul „Celor Întunecați”, Raven. Chiar dacă sunt mai puternici ca grup, șansele nu sunt de partea lor. Cu toate acestea, nimic nu-i va opri din a elibera regatul de tiranul malefic Raven. Trebuie să reușească să salveze lumea.

Luni, 27 februarie, de la ora 18:20, este difuzată producția „În numele regelui III”, regizată de același Uwe Boll, o nouă aventură din seria cu același nume. De această dată eroul principal este Hazen Kaine, interpretat de Dominic Purcell (cunoscut din serialul „Prison Break”), un asasin contemporan care vrea să iasă la pensie. El primește o ultimă slujbă: să răpească copiii unui om de afaceri local. Dar lucrurile nu ies cum și-ar fi dorit, pentru că Hazen e ales să se întoarcă înapoi în timp, în Evul Mediu, unde trebuie să aducă înapoi ordinea într-un regat aruncat în haos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *