Trei premiere delicioase și savuroase, în luna august, la TV Paprika

„Hairy Bikers: În nordul Angliei”, „Dóra Havas: De la fermă-n farfurie” și „Savoarea vieţii la ţară” sunt noutățile din meniul lunii august la TV Paprika.

„Hairy Bikers:  În nordul Angliei” are premiera sâmbătă, 12 august, de la ora 23:00. David James Myers și Si King sunt deja faimoși, ca duo-ul Hairy Bikers, motocicliștii pofticioși și gurmanzi care au călătorit în lumea întreagă în căutarea unor mâncăruri grozave care să le astâmpere apetitul și pofta de nou. În noul serial de față, David și Si revin la origini cu o călătorie incredibilă prin cele mai frumoase părți din nordul Angliei – mai exact în comitatele Derbyshire, Lancashire și South Yorkshire și nu numai. Si și Dave degustă cultura și gastronomia specifică a fiecărei regiuni și, făcând cunoștință cu localnicii, învață cum este viața în această regiune aflată în permanentă schimbare.

Dave, căsătorit cu o româncă, Liliana Orzac, și Si formează un duo culinar de peste două decenii și au vândut peste 6 milioane de exemplare din cărțile lor de bucate. Ambii cu experiență în film și seriale de televiziune ca parte din echipa de producție, s-au cunoscut pe platouri în 1995 și de atunci gătesc și călătoresc pe motocicletă împreună.

Tot sâmbătă, 12 august, de această dată de la ora 19:00, are premiera noul sezon al show-ului „Dóra Havas: De la fermă-n farfurie”. Cele zece episoade o prezintă pe îndrăgita Dóra Havas vizitând producători alimentari inovatori din țara sa, Ungaria, care produc produse profesioniste de înaltă calitate. Programul își propune să îi ajute pe spectatori să înțeleagă mai bine de unde provin alimentele pe care le consumă, cum sunt produse și cultivate de către producătorii lor dedicați. Ideea este să mergem dincolo de rafturile magazinelor pentru a înțelege mai bine valoarea alimentelor pe care le punem pe masă.

Dóra Havas este blogger culinar, autoare de cărți de bucate și profesionistă în comunicare. Blogul l-a deschis în 2006 și a avut un succes enorm. Așa cum spune ea, blogul i-a schimbat viața. De atunci, a prezentat mai multe emisiuni culinare, a scris cărți de bucate și articole de revistă.

Cea de-a treia premieră a lunii august la TV Paprika este „Savoarea vieții la țară”, care debutează sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00. Show-ul explorează o fantezie și dorință din ce în ce mai întâlnită la orășeni: mutatul la țară, dincolo de agitația urbană. Protagonistul este bucătarul londonez Julius Roberts, care visa să se mute în mediul rural, să-și cultive propriile legume, să crească animale și să petreacă mai mult timp în natură. Serialul îl urmărește făcând fix asta, în prima vară fantastică pe moșia lui idilică din comitatul Dorset.

Julius crește capre, are grijă de grădină și gătește bucate delicioase alături de prieteni și familie (cu două și cu patru picioare!). Inițial, Julius a studiat sculptura, dar apoi s-a întors la Londra, unde a devenit bucătar profesionist. El are 30 de ani și a părăsit Londra în 2017, acolo unde a devenit fermier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *