„Viața cu tata” este premiera Minimax din luna cadourilor!

Sitcomul de familie de neratat are premiera pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, de la ora 15.30. Apoi, Minimax difuzează câte două episoade zilnic, de la aceeași oră. Serialul e programul perfect de sărbători, pentru cei mici cu vârsta peste șase ani, dar și pentru părinții lor. „Viața cu tata” este povestea unei familii neconvenționale, care are parte de provocări, dar și de multă iubire și înțelegere.

Bine ați venit în lumea fiicelor lui Tata, locul în care trăiesc patru surori vitrege, care mai de care mai simpatice și pline de viață: micuța Bella, Roxanne, Ondine și Panda – în vârstă de 2, 8, 12 și respectiv 18 ani – la fel de diferite ca mamele lor. Însă cele patru fete au același tată, un actor care are multă grijă și dragoste față de fiicele lui – și acesta este cel mai important rol al carierei sale. Această familie neobișnuită are o viață imprevizibilă și amuzantă.

Ondine este „expertul social media” al familiei, care-și ia în serios responsabilitățile și are grijă de bebelușa Bella; ea se îngrijorează câteodată pentru starea de oboseală a lui Tata. Viața lui Panda se concentrează în jurul învățatului și examenelor; are un simț cinic al umorului și nu apreciază haosul. Roxanne e plină de energie, o luptătoare care nu se lasă învinsă niciodată și care spune mereu fix ce gândește. Iar Bella e bebelușa, care poate sta în picioare, dar nu a învățat să meargă încă… însă e deja capabilă să pornească în aventuri!

Cei cinci membri ai familiei trebuie să navigheze împreună tot felul de peripeții, de la certuri între fete, la probleme legate de rețele de socializare, animale de companie, curățenia în casă, gusturi muzicale diferite, frici personale și multe altele.

„Viața cu tata” este un sitcom cu 52 de episoade, a câte 11 minute fiecare, destinat fetelor și băieților cu vârsta peste 6 ani, dar și familiilor lor, cu care pot discuta despre aventurile din serial. Show-ul a fost selectat pentru premiile de profil Pulcinella Awards, din Italia, în categoria dedicată serialelor de televiziune pentru copii cu vârsta între 7 și 11 ani. De asemenea, show-ul a și concurat la Festivalul TV din Luchon, în competiția „Ecran Jeunesse” – dedicată producțiilor pentru cei mici.

Sitcomul „Viața cu tata” este o adaptare plină de culoare și căldură a seriei de benzi desenate „Dad”/ „Tata”, create de Nob. Seria a fost publicată inițial în Journal Spirou, în anul 2014, și a devenit foarte rapid unul dintre cele mai mari hituri ale editurii Dupuis – peste 500.000 de copii vândute. Autorul Nob a publicat deja 8 volume în serie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *